|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
E33A 2.0 4G63 8V 92r automat |
Autor |
Wiadomość |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 16:54 E33A 2.0 4G63 8V 92r automat
|
|
|
witam serdecznie wiem ze mi sie oberwie za ortografie, ze nowy post itd.. ale jestem tak zdesperowany ze mi wszystko jedno -pytanie czy czujnik ,,hala'' czy jak to sie tam nazywa -czarna kostka w aparacie zaplonowym pada powoli tz.raz dziala a raz nie -czy poprostu pada i po zawodach . pytanie dwa czy ten patent moze powodowac to ze auto gasnie i jakis czas nie odpala a potem znowu dziala . pytanie trzy czy to moze powodowac brak iskry i odciecie pompy paliwa.-namieszalem jak ruski w berlinie -prosze o wyrozumialosc i odpowiedzi |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-07-2007, 17:13
|
|
|
po raz kolejny - tam nie ma hallotronu tylko tarcza kodowa i fotoelementy
i jak najbardziej moga powodowac takie efekty, ktore opisujesz
szczegolnie chodzi o wspolpracujaca elektronike a nie o sama tarcze
podmien aparat na probe - wiele wyjasni |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 18:52
|
|
|
czyli jest jakas nadzieja -tylko czy wymieniac caly aparat czy tylko czytnik i czy to ma cos wspolnego z pompka bo jak nie chce zapalic to nie ma cisnienia na listwie -pompa nowa |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-07-2007, 20:45
|
|
|
caly aparat |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 21:23
|
|
|
no to fajnie -jakis tam mam jeszcze od poprzednika ponoc dobry ale juz sie boje jak tak nie bedzi-dzieki
[ Dodano: 13-07-2007, 19:25 ]
podczas kombinacji przy zaplonie wykrecilem swiece na jednej wychodzil czpien -ciekawe czy to moglo powodowac moje problemy z wylanczaniem silnika-teraz chodzi tylko jakby przerywal -kolejny problem -swiece oczywiscie wymienione -moze ktos wie jak samemu ustawic zaplon |
|
|
|
 |
|
|