CO SIĘ STAŁO??? |
Czy ktoś jeszcze próbował i nie może tam wejść? |
TAK |
|
50% |
[ 3 ] |
NIE |
|
16% |
[ 1 ] |
nawet mi się nie chce.... bo nie wiem co to |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 2 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
SJake [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2005, 00:20 CO SIĘ STAŁO???
|
|
|
Co się stało z http://www.mitsubishiklub.pl/forum ??? PADŁO.... a to było jedno z moich ulubionych forrr... mam nadzieje, że to tylko przejściowe kłopoty.... |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2005, 00:36
|
|
|
padlo i juz nie wstanie |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2005, 06:38
|
|
|
Wlasnie tez probowalem i nie da rady, ale przeciez to tez jest calkiem calkiem. Kilka dni, a juz prawie 100 czlonkow .
Tak trzymac |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 09-05-2005, 08:54
|
|
|
chwalow twierdzi że jakąś reiorganizację maja ale dla mnie to padaczkę zaliczył - pewnie dziś podniosą to asp Microshita
Nie ma jak php |
Just think...
. |
|
|
|
 |
SJake [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2005, 11:11
|
|
|
heheeh......JUŻ NAPRAWILI!!! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:03
|
|
|
Znowu sie im serwer krzaczy... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:17
|
|
|
hiehie norma : ja juz sie przyzwyczailem |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:37
|
|
|
chciałem się wypowiedzieć co do wników ankiety.. zdecydowanie mnie zaskoczyła! Myślałem ze ktos odpowie na wersje trzecia..:)
Pozdro
keFirek |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2005, 23:48
|
|
|
wlasnie zaglosowalem na 3 wariant |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2005, 00:17 nie wiem
|
|
|
Wybaczcie Panowie ale nie wiem czemu te posty akurat mają służyć, bo napewno nie są one oznaką dojrzałości a wręcz przeciwnie. Prosze mnie tutaj nieodbierać jako "człowieka MKP" tylko jako człowieka który jest tam gdzie jest mitsubishi a takie posty i takie zachowanie miśkomaniaków jest niegodne.
Wasze waśnie jeśli takowe były poprostu wsadździe sobie w kieszeń albo powiedzcie sobie to w oczy i po sprawie. A to co tutaj uskuteczniacie to zwykla dziecinada- tak to ja sie w przedszkolu zachowywałem.
WIec nadróbcie ten brak....bo mam Was wszystkich za ludzi z intelektem i na poziomie a to nieprzystoi.
pozdrawiam
Krzycho |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 12-05-2005, 00:31
|
|
|
Krzysiek nie masz racji - bedziesz odbierany teraz nie jako człowiek MKP tylko mitsumaniak
A prawda jest taka że serwer MKP się krzaczy i nic tego nie zmieni.
Co do mówienia sobie w oczy to było już przy okazji mojego odejścia z MKP coś takiego jednak podejrzanie szybko wszystko było usuwane z serwera - wszystko co było powiedziane prosto w oczy lub lekko z boku również, więc chyba się nie da .
Co do zachowania na poziomie - włożyłem w MKP Forum sporo pracy i mimo tego że adminowałem ich/Wasze?Twoje Forum nie skasowałem niczego z wyników mojej pracy uznając że nie robiłem tego dla siebie tylko dla innych i ich użytku a było to wynikiem mojego przekonania że moderator czy administrator Forum jest dla userów a nie na odwrót.
Jeżeli teraz zauważam ten problem to ze smutkiem ponieważ Forum MKP na skutek pracy włozonej tam w posty i odpowiedzi na nie jest źródłem wiedzy o Mitsu. Jednak na skutek problemów z łączem i źle wybranym środowiskiem w którym to Forum pracuje - mam na myśli asp niestety często niedostępnym.
A co do wypowiedzi userów tego forum informuję że każdy ma prawo do własnego zdania jakie by ono nie było. forum służy do wyrażania opinii a te jak wiadomo są jak dziury w d**** - kazdy ma własną .
Powtórzę - dyskusja i wymiana poglądów jest najwyższą formą demokracji.
P.S.
Otworzyłem tą dyskusję na życzenie jednego z userów Forum PUH Grafix&mitsumaniaki.com który chciał cos dodać - jak widze nie tylko on Ty również.
Pozdrawiam i proszę o umiar. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2005, 00:41 ...
|
|
|
Fakt...przyznaje ze wybór Macrosofta na serwer niebyl zbyt trafna decyzja.
Serwerek chodzi jak chodzi - mim zdaniem przy tej bestii potrzebuje sporo zasobów aby tą baze obrobić. Ale pracujemy już i nad tym.
Proponuje porozmawiaj z tymi osobami ktore ponoc usuwaly te posty a niezalatwiaj tego na forach bo to do niczego dobrego nieprowadzi.
Wiem ile wlozyles w forum MKP pracy, bo sporo Twych postów (bardzo rzeczowych) czytałem wiele razy. Wierze że jesteś rozsądny facet i masz przysłowiowe "dzwonki" - poprostu pogadaj.
pozdrawiam
krzycho |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2005, 00:42
|
|
|
Kazdy moze miec swoje zdanie. Ja mam i niektorzy wiedza co sadze o tak zarzadzajacym klubie jak MKP, jest niezly bajzel i narazie nie zanosi sie na zmiane, a ze zaznaczylem 3 odpowiedz no coz troche humoru nie zaszkodzi. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 12-05-2005, 00:54
|
|
|
Rozmawiałem z osobami a własciwie z osobą.
Tematy do rozmów sie już wyczerpały
"dzwonki" |
Just think...
. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2005, 01:01 hmmm
|
|
|
Czegoś tu nierozumie....skoro tematy się wyczerpały...to po co te podjazdy? zasłaniając sie demokracją akurat niczego się nieosiągnie...zbacz chociazby co dzis sie dzieje w polityce...tez mowili Panstwo prawa i demokracji....a wszystko w jednym celu....a może tak pojdźcie na jakiś kompromis? |
|
|
|
 |
|