Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
CO SIĘ STAŁO???

Czy ktoś jeszcze próbował i nie może tam wejść?
TAK
50%
 50%  [ 3 ]
NIE
16%
 16%  [ 1 ]
nawet mi się nie chce.... bo nie wiem co to
33%
 33%  [ 2 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
SJake
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2005, 00:20   CO SIĘ STAŁO???

Co się stało z http://www.mitsubishiklub.pl/forum ??? PADŁO.... a to było jedno z moich ulubionych forrr... mam nadzieje, że to tylko przejściowe kłopoty....

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2005, 00:36   

padlo i juz nie wstanie :lol:

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-05-2005, 06:38   

Wlasnie tez probowalem i nie da rady, ale przeciez to tez jest calkiem calkiem. Kilka dni, a juz prawie 100 czlonkow :wink: .

Tak trzymac :!: :!: :!:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 09-05-2005, 08:54   

chwalow twierdzi że jakąś reiorganizację maja ale dla mnie to padaczkę zaliczył - pewnie dziś podniosą to asp Microshita :twisted:

Nie ma jak php :twisted:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

SJake
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2005, 11:11   

heheeh......JUŻ NAPRAWILI!!!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 11-05-2005, 23:03   

Znowu sie im serwer krzaczy...

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2005, 23:17   

hiehie norma : 8) ja juz sie przyzwyczailem :lol:

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 11-05-2005, 23:37   

chciałem się wypowiedzieć co do wników ankiety.. zdecydowanie mnie zaskoczyła! Myślałem ze ktos odpowie na wersje trzecia..:)
Pozdro
keFirek

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2005, 23:48   

wlasnie zaglosowalem na 3 wariant :D

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2005, 00:17   nie wiem

Wybaczcie Panowie ale nie wiem czemu te posty akurat mają służyć, bo napewno nie są one oznaką dojrzałości :) a wręcz przeciwnie. Prosze mnie tutaj nieodbierać jako "człowieka MKP" tylko jako człowieka który jest tam gdzie jest mitsubishi a takie posty i takie zachowanie miśkomaniaków jest niegodne.
:roll: Wasze waśnie jeśli takowe były poprostu wsadździe sobie w kieszeń albo powiedzcie sobie to w oczy i po sprawie. A to co tutaj uskuteczniacie to zwykla dziecinada- tak to ja sie w przedszkolu zachowywałem.
WIec nadróbcie ten brak....bo mam Was wszystkich za ludzi z intelektem i na poziomie a to nieprzystoi.
pozdrawiam
Krzycho

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 12-05-2005, 00:31   

Krzysiek nie masz racji - bedziesz odbierany teraz nie jako człowiek MKP tylko mitsumaniak :P

A prawda jest taka że serwer MKP się krzaczy i nic tego nie zmieni.

Co do mówienia sobie w oczy to było już przy okazji mojego odejścia z MKP coś takiego jednak podejrzanie szybko wszystko było usuwane z serwera - wszystko co było powiedziane prosto w oczy lub lekko z boku również, więc chyba się nie da :D .

Co do zachowania na poziomie - włożyłem w MKP Forum sporo pracy i mimo tego że adminowałem ich/Wasze?Twoje Forum nie skasowałem niczego z wyników mojej pracy uznając że nie robiłem tego dla siebie tylko dla innych i ich użytku a było to wynikiem mojego przekonania że moderator czy administrator Forum jest dla userów a nie na odwrót.
Jeżeli teraz zauważam ten problem to ze smutkiem ponieważ Forum MKP na skutek pracy włozonej tam w posty i odpowiedzi na nie jest źródłem wiedzy o Mitsu. Jednak na skutek problemów z łączem i źle wybranym środowiskiem w którym to Forum pracuje - mam na myśli asp niestety często niedostępnym.

A co do wypowiedzi userów tego forum informuję że każdy ma prawo do własnego zdania jakie by ono nie było. forum służy do wyrażania opinii a te jak wiadomo są jak dziury w d**** - kazdy ma własną :lol: .
Powtórzę - dyskusja i wymiana poglądów jest najwyższą formą demokracji.

P.S.
Otworzyłem tą dyskusję na życzenie jednego z userów Forum PUH Grafix&mitsumaniaki.com który chciał cos dodać - jak widze nie tylko on Ty również.

Pozdrawiam i proszę o umiar.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2005, 00:41   ...

Fakt...przyznaje ze wybór Macrosofta na serwer niebyl zbyt trafna decyzja.
Serwerek chodzi jak chodzi - mim zdaniem przy tej bestii potrzebuje sporo zasobów aby tą baze obrobić. Ale pracujemy już i nad tym.

Proponuje porozmawiaj z tymi osobami ktore ponoc usuwaly te posty a niezalatwiaj tego na forach bo to do niczego dobrego nieprowadzi.
Wiem ile wlozyles w forum MKP pracy, bo sporo Twych postów (bardzo rzeczowych) czytałem wiele razy. Wierze że jesteś rozsądny facet i masz przysłowiowe "dzwonki" - poprostu pogadaj.
pozdrawiam
krzycho

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2005, 00:42   

Kazdy moze miec swoje zdanie. Ja mam i niektorzy wiedza co sadze o tak zarzadzajacym klubie jak MKP, jest niezly bajzel i narazie nie zanosi sie na zmiane, a ze zaznaczylem 3 odpowiedz no coz troche humoru nie zaszkodzi. :lol:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 12-05-2005, 00:54   

Rozmawiałem z osobami a własciwie z osobą.
Tematy do rozmów sie już wyczerpały

"dzwonki" :?: :?: :?:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2005, 01:01   hmmm

Czegoś tu nierozumie....skoro tematy się wyczerpały...to po co te podjazdy? zasłaniając sie demokracją akurat niczego się nieosiągnie...zbacz chociazby co dzis sie dzieje w polityce...tez mowili Panstwo prawa i demokracji....a wszystko w jednym celu....a może tak pojdźcie na jakiś kompromis?

Odpowiedz do tematu