Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Malkontent ;-) #2
Autor Wiadomość
chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2005, 18:38   Malkontent ;-) #2

Milo Hubercie że nawet niepozwolieś mi odpowiedzieć kolegom.
Niczego niejątrze tylko zauważam i dyskutuje a zachowanie w stylu "zamknąć" temat bylo dziecinne i nienamiejscu- kiedys mieliscie pretensje na MKP o cos takiego ( nie z winy Tommiego) a teraz robicei to sami - czyz to nie dziecinada??
Moj watek mial sluzyc tylko i wylacznie dyskusji nt ujednolicenia pewnych rozdzialow - ale widac jest dalej odbierany jako atak 0 zachowanie tego dowodzi- konkurencja akurat tutaj jest nienamiejsu.
POKój z Wami!!

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2005, 18:58   

A nie można po prostu umieścić MKP w tym kontenerku "Przyjaciele"? Ja to czasem chyba ludzi nie rozumiem.

Czasem jest tak, że dobry przykład więcej wart niż milion słów.

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-09-2005, 19:15   

A ja nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek traktuje Mitsumaniaków i MKP jako konkurujace ze soba kluby.. Mitsumaniaki nie zostały stworzone po to by konkurować w jakiś sposób z MKP, a bynajmniej nie po to, by wynikały pomiędzy nami jakieś kłótnie... Myślę, że Tommy również to potwierdzi, że dotychczas prowadzimy od czasu do czasu dyskusje na poziomie, nie ma żadnych kłótni, ani temu podobnych...
No chyba, że ktoś chce wywołać "sztuczną wojnę"...
Tak jak mówił IGI.. Przyjaciele były przeznaczone dla firm i serwisów, które włożyły swoje 3 grosze w istnienie serwisu oraz organizację Zlotu Mitsumaniaków.

Ale spoko..Nie ma problemu.. Jutro wrzucimy link do MKP na naszej głównej stronie, jednocześnie uprzejmie proszę o umieszczenie linka Mitsumaniaków na głównej stronie MKP...

I koniec wojny.. Efa! jako moderatorkę tego działu proszę Cie o nie zamykanie tego Topica!

Mam nadzieję, że sprawa wyjaśniona

Pozdrawiam
Firek

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-09-2005, 19:23   

chwalow napisał/a:
nie z winy Tommiego

Chciałbym tylko zauważyc ze to Tomek zamykał i kasował (przede wszystkim kasował). To tyle na temat prawdy w Twoich wypowiedziach. Co do Twojego poprzedniego i obecnego Topica traktuję to jako szukanie drugiej dziury w d*****. I tak to z mojego punktu widzenia wygląda.
Jesteś niereformowalny i na siłę chcesz nas ze soba poróżnić. Mitsumaniaki to inicjatywa ludzi którzy są do siebie przyjaźnie nastawieni. Assistance jest chyba najlepszym tego dowodem. Zlot w Grudziądzu (nomen omen jedyny Zlot Mitsubishi w tym roku) chyba również. Żałuję że Ciebie tam nie było. Rozumiem że nie mogłeś. A żałuję dlatego że bardzo chciałem Cie poznać i z Toba porozmawiać.
Krzysiek zastanów się tak na spokojnie i przeanalizuj swoje posty :?: Czy naprawdę nie zauważasz w nich ataku na Mitsumaniaków :?: Czy naprawdę jest to do czegokolwiek potrzebne :?: Temat Mitsumaniaki - MKP tak naprawdę wałkujesz Ty. Tylko Ty. Pojawiasz się po dłuższej nieobecności i znów jakieś sprawy wyciągasz dziwne :?:
:lol: tyle już mam do dodania. Prosze Cię też o coś - napisz że nie mam racji ale jak tak napiszesz to napisz też że Twój post nie miał wywołać niechęci do Mitsumaniaków. Ani nie chodziło Ci o wywołanie jakiejś burdy. Napisz też dlaczego nie piszesz na Forum MKP postów na temat że Mitsumaniaki nie są w przyjaciołach czy zaprzyjaźnionych Klubach :?:

Krzysiek o co Ci właściwie chodzi :?:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 28-09-2005, 19:30   

ja tego nie kminie, wojna o nic .

MKP nie jest w przyjaciolach bo NIC a nic sie nie przylozyla do zlotu w Grudziadzu,
jest to miejsce dla ludzi/firm specjalnych, ktore wspieraja Mitsumaniakow, zaraz Chwalow napiszesz ze przeciez MKP tez wspiera no dobra wspiera, srety tety duperety a gdzie niby na glownej info/relacja ze zlotu ?? czy tez info ze Mitsumaniaki staly sie OFICJANYM KLUBEM ???

ja tam wole zeby MKP bylo tam gdzie jest czyli tylko i wylacznie w linkach ale to tylko moje skromne zdanie ktore sie w calosci nie liczy bo to nie ja zarzadzam strona

ps. a faktycznie sprojrz gdzie sa Mitsumaniaki na stronie MKP ? na szarawym koncu

wiem ze jestes bardziej zwiazany z mkp niz chyba my wszyscy ale zeby robic wojne o cos co wg mnie jest ok to tego nie rozumiem,
ludzie z Mitsumaniakow zrobili tak(dali MKP w linkach) i tak powinno zostac.

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 28-09-2005, 19:33   

ja niczego nie zamykałam :(
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 28-09-2005, 19:40   

ja wiem Efa.. chodzi o to by tu mogli sobie wszyscy przeczytac:) Buziuchna!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-09-2005, 19:45   

Efa! niczego nie zamykała - ja zamknąłem poprzedni temat bo wydawał mi się biciem piany - takim typowym luftbrandzlungiem bez sensu.

I jeszcze cos - za pamięci chwalow bądź łaskaw zmniejszyć obrazek w podpisie do rozmiaru 400x100 tak jak inni. :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2005, 20:53   ojjojo

Kochani.....
Ja nierobie wojny iwszedzie to pisze grzecznie tylko zapytalem a to WY naskoczyliscie na mnie jak stado os :D
Z nikim sie niechce kócić powtarzam to poraz kolejny zwyczajnie tylko pytalem i dziekuje za wyjaśnienia tym którzy sie do tego przyczynili.
:mrgreen:
to że pisze po czasie to nieoznacza że na forum niebywalem.
Cieszy mnie fakt że udalo Wam sie zorganizowac taki zlot - ale martwi mnie fakt "czynnej napaści " na moje wypociny ;)
No dobra nawet se czlowiek w offtopicu niemoże pomalkontencić :roll: :lol:

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 28-09-2005, 21:08   

Przeczytałem sobie oba wątki założone przez Chwalow i ......smutno mi jak czytam takie bzdury. Krzysiek, polecę nieco ostrzej niż reszta bo chyba inaczej nie zakumasz: nie masz tu czego szukać, Twoje posty niczego nie wnoszą, robisz kłótnię, psujesz nastrój a do tego wyłazi z Ciebie potwornie konfliktowy charakter. Na początku myślałem, że sprawa dotyczy "Twojego" oddziału i jakiejś głupiej rywalizacji, ale nie - zbyt Cię zacięło. Nie wiem do czego zmierzasz i o co ci chodzi ale ponawiam prośbę o kontynuację starań n a innym forum.

Teraz parę słów dlaczego MKP nie jest w katalogu "przyjaciele" - bo Mitsumaniaki powstały jako alternatywa dla MKP a nie oddział MKP, bo całość organizacji tegorocznego zlotu spadła na Mitsumaniaków, bo jest tu jeszcze parę ludzi, którzy chcą reprezentować markę inaczej niż tylko zadając pytanie czy dana śrubka wejdzie czy nie wejdzie do mojego Miśka a w końcu bo są to ludzie, którzy oprócz pieprzenia o Chopinie chcą sobie pomóc - vide Asisstance. Dlatego MKP nie będzie w przyjaciołach Mitsumaniaków, bo na to qrwa trzeba zasłużyć.

pozdrawiam

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2005, 22:05   

Chciałem to jakoś skomentować, ale jakoś mi brakuje słów. Powiedzcie, że to ktoś się podszył pod Jacka...

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 28-09-2005, 22:52   

tak jakos dziwnie sie zrobilo :(

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 28-09-2005, 23:18   

Jak dla mnie Jacek jak najbardziej dobrze napisal(ostre slowka :twisted: ), ja tez nie zbyt bym chcial zeby MKP bylo w dziale przyjaciele, na to trzeba zasluzyc, a jezeli my (Mitsumaniaki) jestesmy olewani przez MKP to robmy to samo w druga strone.

jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 28-09-2005, 23:43   

Rafal_Szczecin napisał/a:
Jak dla mnie Jacek jak najbardziej dobrze napisal(ostre slowka :twisted: ), ja tez nie zbyt bym chcial zeby MKP bylo w dziale przyjaciele,

nie znam genezy "tej drzazgi", temat mi sie tylko przewinal ale wiem mniej wiecej o co biega, tylko slowa ostre a temat chyba blahy, ale Jacek na pewno wie co robi i ja z tym nie polemizuje;

na to trzeba zasluzyc, a jezeli my (Mitsumaniaki) jestesmy olewani przez MKP to robmy to samo w druga strone.

niby fakt, tylko wiesz, idac tym tropem mozna dojsc do wniosku ze jak ktos jest buraczany to my musimy byc rowniez buraczani (prosze sie nie doszukiwac aluzji, zwrot uzyty tylko po to zeby pokazac kuriozalnosc takich rozwiazan - do niczego nie prowadza). A mozna by np. pokazac ze jestesmy lepsi od nich, czy cos, ale moze za duzo filmow made in USA sie naogladelam;

jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

to to pachnie starym testamentem a mamy jusz nowy ;)
a poza tym mowi sie: jak Kuba Bogu tak Bog Fidelowi :P :lol: :mrgreen:

To jest taki kolejny pkt. zapalny sie zrobil moze niepotrzebnie? takie luzne przemyslenia
jak pieprze farmazony to dajcie mi bana na 24h ale nie dluzej ;) bo umre 8)

Pzdr ;)

aha, no i moze dlatego jestesmy lepsi bo u nas sie dyskutuje o problemie a nie podejmuje autorytarne decyzje (patrz -> Zarzad MKP)?

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 28-09-2005, 23:58   

a ja w nocy słucham Zappy...

Odpowiedz do tematu