|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] Rozrząd w miśku - Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2007, 22:45 [CJ1A 1.3] Rozrząd w miśku - Warszawa
|
|
|
Mam na oku kupno takiego rozrządu do miśka: http://moto.allegro.pl/item210675231.html
I mam dwa pytanka:
- Czy nada się to co jest na aukcji czy lepiej szukać czegoś lepszego?
- Czy może ktoś polecić warsztat/mechanika w Warszawie lub okolicach który by mi rozrząd wymienił (oczywiście w przystępnej cenie )
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 12-07-2007, 02:13
|
|
|
Rewelacyjne zestawy można z tego poskładać. Moim zdaniem najlepszy to: pasek Mitsuboshi lub Sun i rolka GMB lub Koyo. W dowolnej kombinacji. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 12-07-2007, 15:13 Re: Rozrząd w miśku - Warszawa
|
|
|
Nie zapominaj o uszczelniaczach wału i wałka rozrządu. Warto też przemyśleć wymianę pompy wody.
IGNS napisał/a: | - Czy może ktoś polecić warsztat/mechanika w Warszawie lub okolicach który by mi rozrząd wymienił (oczywiście w przystępnej cenie ) | Jeśli Piastów nie jest dla Ciebie zbyt daleko, zapraszam. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz na priv. |
|
|
|
 |
|
|