|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BiXenon H4 w Spejsie 2002r. |
Autor |
Wiadomość |
M@dF
Forumowicz

Auto: MSW 2.4 GDI Motion Plus
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2009, 14:54 BiXenon H4 w Spejsie 2002r.
|
|
|
Kolega mnie namawia na zamontowanie "chińskich" ksenonów. Zachwala jak to fanie widać i takie tam. Założył sobie w Renault Traffic (gładkie szkło) i jest zadowolony. Ja osobiście miałem ksenony w poprzednim aucie (Fiat Palio Weekend 99r.) i nikt nigdy nie mrugał ani się nie przyczepił na przeglądzie. Nawet linia odcięcia była prawidłowa. Spejsy to takie nietypowe i rzadko spotykane autka, że mało kto zorientowałby się czy to oryginalny palnik czy zestaw z allegro.
Pytanie tylko, czy warto instalować biksenon w tym modelu czy nie zawracać sobie głowy.
Jeżeli ktoś z Was ma doświadczenia z oświetleniem to proszę o radę, ewentualnie jakie żarówki polecacie.
Pomijam fakt iż przepisy zabraniają takich przeróbek. |
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2009, 14:57
|
|
|
nie warto chocby ze wzgledu na problemy przy przegladzie tech. i czeste kontrole policji. |
|
|
|
 |
jarro33
Nowy Forumowicz

Auto: MSW 2.4 GDI 1999
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2009 Posty: 15 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 24-11-2009, 21:44
|
|
|
Witam. Osobiście odradzam wymianę lamp na chińszczyznę. Po pierwsze do tego modelu będą drogie, a po drugie trudno dostępne. Miałem założone takie w poprzednim aucie Opel Vectra i psuły się, miałem problemy z badaniami technicznymi oraz ciągle były zaparowane. Pozdrawiam forumowiczów. |
_________________ jarro33
 |
|
|
|
 |
|
|