Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
3G
Autor Wiadomość
GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 22-06-2007, 22:38   3G

Sa tu jakies spece od 3G :>? potrzebuje z kims pogadac na PM w sprawie only 3G GTS :)

Sz@kal 
Forumowicz
Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Wysłany: 23-06-2007, 00:12   

A ten już ,cholerka, coś kombinuje :mrgreen: :P

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2007, 12:56   

W główce Goldiego coś zaświtało :P Ciekawe co ;>

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2007, 17:41   

narazie badam rynek i szukam ludzi z 3g :) poszukuje jakich kolwiek opinie na temat tego V6 w wersji GTS :)

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-07-2007, 21:27   

moim zdaniem fabryczny eclipse z 3 litrówką jest zbyt słabo dociążony - aerodynamika też pozostawia wiele do życzenia - przy większych prędkościach tańczy na nierównościach, a przyspieszenia bywają niestabilne. Testowałem przez tydzień trzylitrową trójkę, aż się prosi o dodanie lepszej lotki i mocniejszego spojlera. agresywne ruszanie z miejsca też wymaga lepszych gum niż salonowo dawane w stanach bridgestony 16 calowe obręcze też są stanowczo za małe. podsumowując: po kupnie salonówki trzeba jeszcze trochę kasy włożyć - ale to moje prywatne zdanie może ktoś ma inne...
życzę frajdy z eclipsem jaki by nie był, ja teraz poruszam się na zmianę amerykańskim 2,4 i sigmą. o dziwo eclipse sprawdza się z powodzeniem jako auto rodzinne 2+2, to naprawdę wygodna bryczka, ja jako "krótkonogi" dobrze czuję się za sterem trójki i mimo kompleksów (zawsze wolałem duże auta) wcale się nie duszę :-)
pozdrawiam

DZIEŁA na SZTUKI

ECLIPS
[Usunięty]

Wysłany: 08-08-2007, 18:43   

witam
miałem kiedys 2 gts i jezdzi sie super,nawet jako auto rodzinne
gts nie ma felg 16 ale wyłącznie 17
spoilery są tak dopasowane ze lepiej nic nie kombinowac
jedyne co mozna zrobic to wymienic opony z amerykanskich wielozezonowych na normalne

polecam te autko

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 08-08-2007, 23:57   

dzieki:) fajno :)

allias
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 19:39   

A dodatkowo dodam ze zawsze mozna zmieniec zawieszenie na KYB`y i obnizyc go o pare palcow i juz sie lepiej hula...

Ja miajac GTS wcale bym nim nie gardzil... ale Goldi juz wie skoro mam GS - project turbo nadchodzi. :twisted:

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 22:32   

wiem wiem :) dzieki koledze alliasowi duzo wiecej wiem na temat 3g :) no i teraz sie zacznie gs + ewentualne turbo:> czy seryjna v6 :)

Odpowiedz do tematu