3G |
Autor |
Wiadomość |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2007, 22:38 3G
|
|
|
Sa tu jakies spece od 3G :>? potrzebuje z kims pogadac na PM w sprawie only 3G GTS |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 23-06-2007, 00:12
|
|
|
A ten już ,cholerka, coś kombinuje |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 25-06-2007, 12:56
|
|
|
W główce Goldiego coś zaświtało Ciekawe co ;> |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 25-06-2007, 17:41
|
|
|
narazie badam rynek i szukam ludzi z 3g poszukuje jakich kolwiek opinie na temat tego V6 w wersji GTS |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 08-07-2007, 21:27
|
|
|
moim zdaniem fabryczny eclipse z 3 litrówką jest zbyt słabo dociążony - aerodynamika też pozostawia wiele do życzenia - przy większych prędkościach tańczy na nierównościach, a przyspieszenia bywają niestabilne. Testowałem przez tydzień trzylitrową trójkę, aż się prosi o dodanie lepszej lotki i mocniejszego spojlera. agresywne ruszanie z miejsca też wymaga lepszych gum niż salonowo dawane w stanach bridgestony 16 calowe obręcze też są stanowczo za małe. podsumowując: po kupnie salonówki trzeba jeszcze trochę kasy włożyć - ale to moje prywatne zdanie może ktoś ma inne...
życzę frajdy z eclipsem jaki by nie był, ja teraz poruszam się na zmianę amerykańskim 2,4 i sigmą. o dziwo eclipse sprawdza się z powodzeniem jako auto rodzinne 2+2, to naprawdę wygodna bryczka, ja jako "krótkonogi" dobrze czuję się za sterem trójki i mimo kompleksów (zawsze wolałem duże auta) wcale się nie duszę
pozdrawiam |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
ECLIPS [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2007, 18:43
|
|
|
witam
miałem kiedys 2 gts i jezdzi sie super,nawet jako auto rodzinne
gts nie ma felg 16 ale wyłącznie 17
spoilery są tak dopasowane ze lepiej nic nie kombinowac
jedyne co mozna zrobic to wymienic opony z amerykanskich wielozezonowych na normalne
polecam te autko |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2007, 23:57
|
|
|
dzieki:) fajno |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2007, 19:39
|
|
|
A dodatkowo dodam ze zawsze mozna zmieniec zawieszenie na KYB`y i obnizyc go o pare palcow i juz sie lepiej hula...
Ja miajac GTS wcale bym nim nie gardzil... ale Goldi juz wie skoro mam GS - project turbo nadchodzi. |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2007, 22:32
|
|
|
wiem wiem dzieki koledze alliasowi duzo wiecej wiem na temat 3g no i teraz sie zacznie gs + ewentualne turbo:> czy seryjna v6 |
|
|
|
 |
|