|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Sprawdzenie carismy na kompie - gdzie????? |
Autor |
Wiadomość |
kana
Nowy Forumowicz
Auto: carisma '97 gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2014, 22:40 [Cari 1.8 GDI] Sprawdzenie carismy na kompie - gdzie?????
|
|
|
Witam
Potrzebuje sprawdzić swoją carismę (1.8 gdi '97 r.) na komputerze bo nie mogę dojść co ja boli czy ktoś może polecić jakiś warsztat w okolicy Gdańsk - Pruszcz Gdański i żeby powiedzieli mi co jest, ponieważ obroty zaczynają falować dopiero jak silnik się rozgrzeje...
Dodam, że przepustnica i kolektor ssący oraz wszystko co było do niego przymocowane wyczyściłem.
Zastanawiam się co dalej robić ... czy to sonda czy może pompa wysok. ciśnien.... proszę o pomoc
pozdrawiam |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 01-07-2014, 23:07
|
|
|
Zapytaj tutaj http://forum.mitsumaniaki...961c8cd5fd77c69 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 02-07-2014, 06:44
|
|
|
Albo sam postaraj się o kabel i program http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40568
Raczej trudno będzie Ci znaleźć dobry warsztat potrafiący naprawiać te silniki więc często najlepiej wychodzi samodzielna naprawa z pomocą forum. |
|
|
|
 |
|
|