Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ktoredy najszybciej...:D
Autor Wiadomość
Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-08-2007, 14:58   Ktoredy najszybciej...:D

Jak w temacie!
Ktoredy wg Was najlepiej/najszybciej jest dojechac na d nasze morze?? Przez jakie mista jechac hmm??
Mam swoje "wytyczne" ale chetnie zapoznam sie z Waszymi :) :P :P
Pozdroo

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 09-08-2007, 15:21   

Robson86 napisał/a:
Ktoredy wg Was najlepiej/najszybciej jest dojechac na d nasze morze
Może sprecyzuj czy to ma być np. na Hel, czy do Świnoujścia :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 09-08-2007, 15:39   

Jastrzebia gora/Wladek :)
wypadlo mi z glowki :oops: :D
Pozdroo

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 09-08-2007, 15:50   

Kielce - Opoczno - Tomaszów Maz - Brzeziny ...
i w Ozorkowie już za Łodzią wbijasz się na 1-ynkę i dalej ...
Włocławek - Toruń - Świecie - Tczew ...
a przed Pruszczem Gdańskim, na rondzie, wbijasz się na obwodnicę Trójmiasta (2 zjazd z ronda) ...
Jedziesz do końca obwodnicą i wyjeżdżasz na końcu Gdyni ... i w lewo <<< ...
...a w Redzie skręcasz w prawo >>> na Władysławowo/Hel.

Z racji tego, że w sezonie jest to bardzo często użytkowana droga (zwłaszcza odcinek Reda - Hel), to proponuję Ci wybrać jakieś nietypowe godziny podróży ... np 23 (noc) - 6 (rano)

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

krzysio1972 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Wysłany: 09-08-2007, 16:37   

akbi napisał/a:
Tczew ...
a przed Pruszczem Gdańskim, na rondzie, wbijasz się na obwodnicę Trójmiasta i wyjeżdżasz na końcu Gdyni ... i w lewo <<< ...
...a w Redzie skręcasz w prawo >>> na Władysławowo/Hel.

Bylem 2 tyg. temu na urlopie i w weekend poza godzinami nocnymi to na powyszych odcinkach to jest masakra. Ja co prawda nie do wladka jechalem, ale proponuje naprawde ciekawa krajobrazowo droge. W Tczewie troche mozna ominac korki na 1 i skrecic w droge 224 i potem w Godziszewie w 222 i do obwodnicy, potem z obwodnicy na Chwaszczyszyno w 218 i do Wejherowa, a potem na Krokowa, Karwie i do Wladka. Ja osobiscie b.lubie tamtedy jezdzic.

drout
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 16:43   

Jechałem 2 tyg temu do władka i wyjechałem sobie z domu o 17 sobota. I powiem szczerze rewelacja już pusto a jescze widno. No ale teraz ruszę o 3 rano bo to jednak cały dzień jescze. A tak to na sam nocleg się załapałem :p

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 09-08-2007, 17:58   

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 09-08-2007, 18:15   

Dzieki Chlopaki za pomoc :) :!: :!:
musze jeszcze troszke posiedziec nad mapka...ale mysle ze dam rade :)
nom mysle wyjechac albo kolo 12 w nocy(0.00) albo kolo 2-3 nad ranem :) ...w nocy sie przyjemniej jezdzi :P
Pozdroo i jeszcze raz thenx

vienek
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2007, 10:46   

Witam
Właśnie w środę wróciłem z Władysławowa. Wyjechaliśmy o 23.00 z Ostrowca na Radom w Grójcu ominęliśmy Warszawę kierując się na Sochaczew, Płońsk, Mława, Nidzica potem Elbląg w Pruszczu Gdańskim na obwodnicę Trójmiejską. Wyjeżdżaliśmy w sobotę, praktycznie żadnych korków, bardzo mało Tirów. Spokojną jazdą ok. 90km/h z dwoma postojami po ok. pół godziny byliśmy na miejscu na 9.00. Przy wjeździe do Władka korki. Najlepiej skierować się na drogę chłapowską.

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 10-08-2007, 20:51   

vienek moglbys opisac troszke jak i co sie dzieje we Wladzslawowie :) :?: :?: Bo chzba najprawdopodobniej tam wzladuje :D Wiesz ile ludzi czy sa jakies imprezy wiesz...czy w ogole jest warto tam pojechac :P
Pozdroo

vienek
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2007, 12:02   

Zależy co kto lubi. Ludzi od groma. Przy dobrej pogodzie żeby zająć dobre miejsce na plaży trzeba iść pewnie koło 8.00. My chodziliśmy między 10 a 11 , miejsce się znalazło, ale bliżej wydm, a dojść do morza to jak iść w labiryncie. Na jedno, to może i lepiej, że dalej od morza bo nikt Ci nie chodził nad głową. Zjeść i zabawić się jest gdzie. Barów jeden przy drugim. Potańczyć też można po 20.00, ale tylko do 23.00. Pośpiewać też na karaoke.
Popływać możesz na bananie za motorówką 20zł, rejs małym statkiem chyba 15zł, jest park rozrywki z karuzelami itp., skoki na bandżi 50zł, wystawa pająków, kilka kilometrów dalej Rozewie z latarnią. Piwo 6zł na plaży, a w barach od 3,50 do 6zł za Żywiec. My trafiliśmy jeszcze na impreze Lecha na plaży. Jest jeszcze we Władku Ośrodek Sportów Olimpijskich Cetniewo, gdzie możesz skorzystać z basenu i gdzie odbywają się różne zawody. My trafiliśmy akurat na judo.
Ogólnie jestem zadowolony (pogoda dopisała). Jeśli nie zarezerwowałeś pokoju, to może być problem. Przynajmniej jak odjeżdżaliśmy, to wszędzie napisy "wolnych pokoi brak". http://www.jmarinus.wladek.pl/ - adres oficjalnej strony Władysławowa.

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 11-08-2007, 13:02   

vienek, wielkie dzieki za swietny opisik miejscowosci i atrakcji z nim zwiazanych. Rezerwacje juz mam (tydzien temu wyslalismy kase poczta ale o dziwo w tajemniczych okolicznosciach kasa zginela a sama koperta doszla...znajoma nie ubezpieczyla przesylki :? :evil: ) kasa wplynie jak dojedziemy na miejsce :) Wyjezdzam jutro miedzy 1-3 w nocy :)
Zobaczymy jak bedzie :D slyszalem gdzies ze pogoda nie bardzo bedzie rozpieszczac ale...mysle ze bedzie fajnie :)
hehe banan obowiazkowo wykonam :D
pozdroo

Odpowiedz do tematu