Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
OCENCIE PROSSZ!!!
Autor Wiadomość
leon86
[Usunięty]

Wysłany: 28-07-2007, 21:26   OCENCIE PROSSZ!!!

CO MYSLICE O TEJ CARI WYDAJE MI SIE ZE BYLA BITA PRAWA STRONA MASKI JAKBY ZLE SPASOWANA I ATRAPA JAKAS TAKA DZIWNA CO MOZECIE O TYM POWIEDZIEC POTRZEBUJE AUTKA NA GWALT I MUSI TO BYC CARI MOZE KTOS Z WAS MA COS ATRAKCYJENGO DO SPRZEDANIA

http://www.autotrader.pl/....asp#bigpicture

PS prosba do mod o usuniecie poprzedniego mojego tematu dz

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 28-07-2007, 21:31   

moderator nie usunie, moderator moze cie poczestowac czerwonym paskiem, powinienes kontynuowac w poprzednim temacie, to ze zalozysz nowy nie da ci nic wiecej niz dopisanie w poprzednim !!
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-07-2007, 01:51   

Przod jest zle zlozony ... a przy nastepnym poscie nie pisz duzymi literami bo az sie nie chce czytac takiego belkotu.

leon86
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2007, 19:44   

oooooooooo ale ocen po Waszych wypowiedziach chyba naprawde sie skusze na ten samochod naprawde bardzo mi pomogliscie WIELKIE DZIEKI!!!!!!!

Oczywiscie pomijajac arekp dzieki!

PAWEŁ-GDI
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2007, 21:02   

Nie wiem jak można oceniać stan techniczny po zdjeciach z ogłoszenia... :badgrin:
Co z tego że atrapa z jednej strony źle leży?
Wystarczy,że kiedyś lekko puknął zderzakiem i podgięła sie blaszana (delikatna) belka pod zderzakiem, co za ty idzie uniosła sie atrapa...
Pozdrawiam.

[ Dodano: 29-07-2007, 21:03 ]
Samochodzik może byś w bdb stanie (chociaż cena na to nie wskazuje) a takie niedociągniecia można poprawić.

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-07-2007, 23:15   

PAWEŁ-GDI napisał/a:
Nie wiem jak można oceniać stan techniczny po zdjeciach z ogłoszenia... :badgrin:
Co z tego że atrapa z jednej strony źle leży?
Wystarczy,że kiedyś lekko puknął zderzakiem i podgięła sie blaszana (delikatna) belka pod zderzakiem, co za ty idzie uniosła sie atrapa...

I wlasnie o to chodzi w ocenie ze zdjec. Jesli kazdy powypisuje co mu wydaje sie podejrzane to osoba, ktora chce go ogladnac z bliska wie na co zwrocic szczegolna uwage.

Czesto na zdjeciach cos wydaje sie podejrzane a to po prostu zludzenie ze zdjecia, dlatego jesli ktos jest zdecydowany na ogladanie jakiegos samochodu powinien to zrobic ... jednak jakos nie zauwazylem do tej pory aby ktos byl niezadowolony z udzielonych mu odpowiedzi na podstawie zdjec ;-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi