Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
Kupię Cari woj. mazowieckie
Autor Wiadomość
roshal
[Usunięty]

Wysłany: 14-09-2007, 13:07   Kupię Cari woj. mazowieckie

Witam.Tak jak w temacie poszukuję carismy rocznik 98/99.Cena do 16k maks.Może jest jakiś chętny lub ma namiary na jakąś w dobrym stanie carisme:)?

Rados
[Usunięty]

Wysłany: 16-09-2007, 12:24   

Może moją :) Mitsumaniakową :)

14.000 do negocjacji

98 rok, 1.9 TD, hatchback
przebieg 268 tys. km (i pewnie spokojnie przy dalszym dbaniu zrobi drugie tyle)
biały kolor (uznaje go za plus, autko prezentuje się wyjątkowo, naliczyłem ok. 5 carism na drogach w tym kolorze jak narazie, a śmigam po całej Polsce)
bezwypadkowy,
klimatyzacja,
ciemna tapicerka,
już nowy elektroniczny licznik km,
radio z cd,
4 x opony Kleber Dynaxer HP2 z tego roku
poduszka powietrzna kierowcy,
niestety szyby w manualu,
silnik żyleta, nic nie wycieka
stan zawieszenia bardzo dobry (tydzień temu dla własnego spokoju robiłem przegląd)
wymienione tydzień temu: końcówki stabilizatora, gumy stabilizatora (jak on się teraz klei w zakrętach :) )) )
jutro planuje zrobić geometrie kół,
nie palone w środku,
rozrząd wymieniałem 4 tys. km temu, olej wymieniany co 15. tys km (nic nie bierze) szwajcarski Midland (niegdyś pod nazwą QuakerState - wg wielu najlepszy olej świata)
silnik szczelny,
zimą odpala za pierwszym razem,
klimatyzacja działa jak należy,
blacharka w bardzo dobrym stanie

I BARDZO WAŻNE - ufam temu autu, że mnie nie zawiedzie, jak muszę gdzieś nagle jechać, po prostu zalewam bak do końca i nie martwię się o nic więcej! Tylko wio przed siebie :)

Troszkę o spalaniu (zalewam pod korek, więć wyniki bardzo miarodajne)

Przy spokojnej jeździe na trasie z klimatyzacją w trybie ECO udało mi się osiągnąć 5,05l/ 100km

Spalanie w trasie, przy dynamicznej jeździe, wyprzedzaniu, włączonej klimie - 5.5-6.0l
Spalania w mieście jako tako nigdy nie badałem, ale w cyklu mieszanym wynosi ono ok. 7 litrów, (mój rekord spalania to 7.5l w cyklu mieszanym). Zimą średnie spalanie spada o ok. 0,5-1l bo nie korzystam z klimatyzacji i również wolniej się jeździ ze względu na warunki pogodowe.

Jeśli chodzi o części, to zawsze kupuję oryginały lub najwyższej jakości zamienniki - auto jest zakupione na moją firmę i nie oszczędzam akurat na wymianach eksploatujących się części.

Sprzedaje, bo mam zamiar kupić Galanta :) W związku z czym we wtorek będę w okolicach Wa-wy więc możemy się umówić jakoś. Mój tel. 605 695 661

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi