|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ4A 1.6] nie działa obrotomierz prędkościomierz i kilometr |
Autor |
Wiadomość |
tyxck [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2007, 13:09 [CJ4A 1.6] nie działa obrotomierz prędkościomierz i kilometr
|
|
|
mam problem w moim colciku jak sie silnik rozgrzeje przestaje dzialać nie działa obrotomierz prędkościomierz i kilometry@!@!!!!!!! heeeelllppp
co sie dzieje i dlaczego tak |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bambi [Usunięty]
|
Wysłany: 19-07-2007, 21:17
|
|
|
I u mnie jest identycznie!! Jeśli silnik jest zimny Zegary działają, wystarczy że przejadę 10km, wskazówki opadają na 0 i gaśnie wyświetlacz przejechanych km!! Nikt nie potrafi powiedzieć co się dzieje, bardzo proszę o odpowiedź bo jest to strasznie denerwujące!!! |
|
|
|
 |
tyxck [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 23:25
|
|
|
bylem u elektryka okazało sie ze pod blatem jest przepalona na plyte sciezka i zrobienie tego wynioslo mnie 100 zeta i juz ockej jest |
|
|
|
 |
|
|