|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przymiarka do kupna MSS |
Autor |
Wiadomość |
toomyem [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2007, 15:28 Przymiarka do kupna MSS
|
|
|
Witam,
Jestem tu nowy, wlasnie sie zarejestrowalem. Wiec przy okazji witam sie ze wszystkimi.
Przymierzam sie do kupna MSS i mam na oku pewien egzemplarz. Rok 2003, 1.6 benzyna, Family, 46 tys km, pierwszy wlasciciel. Sprzedajacy wycenil go na 30 tys zl. Wg Eurotaxu cena tego rocznika to okolo 33 tys. Myslicie ze to dobra cena? Auto ma pelna dokumentacje, serwisowane w ASO, kupione w salonie w Krakowie. Gosc go uzywa jako jednego z trzech samochodow i glownie jezdzi nim zona do pracy. Wiec wydaje mi sie, ze przebieg moze byc prawdziwy. Jeszcze nie bylem z nim w warsztacie, ale na oko stan blach, tapicerki, kierownicy, itp. jest dobry. Co myslicie?
Dzieki,
toomyem |
|
|
|
 |
AniołekM
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 COMFORT 2003/2004
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Cze 2006 Posty: 150 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 05-08-2007, 22:18
|
|
|
Witaj kolego. Też byłem przez 3 lata użytkownikiem Punto II Sound 1.2 8V - dodam, że bardzo zadowolonym. Przesiadka na MSSa to nie wielki ale znaczny krok. Samochód troszkę pojemniejszy, napewno zrywniejszy i bardziej funkcjonalny i chyba trwalszy choć do Punciaka nie miałem zbyt wiele uwag. Co do ceny to 33tyś to za wersję Comfort można byłoby wołać i cenę rynkową 30tyś ale jeżeli przebieg jest prawdziwy to warto się przyjżeć.
Ja obecnie mam MSSa 1.6 Comfotr z 2003 i mam małyu zamiar zamienić go na wóz z pełnymi 5/6 fotelami. Gdybyś był zainteresowany bogatszą wersją MSSa z przebiegiem 56tys kmto chętnie udostępnię Ci materiały o moim samochodzie. Różnice między Family a Comfortem znajdziesz opisane w tym dziale. Jeżeli chcesz porównać co możesz dostać za tą samą kasę i z jakimi dodatkami to poproszę o kontakt mailowy. |
_________________ MSS 1.6 Comfort 2003
 |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: 06-08-2007, 10:25 Re: Przymiarka do kupna MSS
|
|
|
toomyem napisał/a: | Przymierzam sie do kupna MSS i mam na oku pewien egzemplarz. Rok 2003, 1.6 benzyna, Family, 46 tys km, pierwszy wlasciciel. Sprzedajacy wycenil go na 30 tys zl. Wg Eurotaxu cena tego rocznika to okolo 33 tys. Myslicie ze to dobra cena? |
Jakiś miesiąc temu kupiłem 1,6 Family dla mojej małżonki. Autko przełom
roku 2003/2004 54 kkm przebiegu i do tego nie walone. Zapłaciłem za nie
26 tys PLN. Więc jak widać można cene ponegocjować |
|
|
|
 |
|
|