Warto przeczytac |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2006, 18:13 Warto przeczytac
|
|
|
http://www.micr0soft.pl/ |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2006, 10:16
|
|
|
jak facet jest głupi i sam się prosi o problemy to sam jest sobie winien.
rejestracja działalności o której pisze nie stanowi żadnego płaszczyka ochronnego. on musiałby tą działalność jeszcze prowadzić, a jej NIE PROWADZIŁ. miał martwą firmę i trzymał domeny tylko w celu zrobienia psikusa / sprzedaży ich microsoftowi. |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2006, 10:51
|
|
|
wiec jaki plynie z tego moral ??
dosyc prosty
"nie zostawiaj roweru na balkonie bo Ci mleko skisnie" |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 14-01-2006, 11:49
|
|
|
Sprawa jest stara a Wy zdajecie sie postepowac jak te puste redaktorki z serwisow internetowych. Gosc zostal okradziony z wlasnosci jaka posiadal.
Postepowanie NASK budzi zastrzezenia a Microsoft jest smieszny - wiem to chocby z informacji jakie posiadam nt. domeny hotmail.pl ktora jest w posiadaniu naszej firmy. Coz, szkoda ze w tym przypadku trafila kosa na kamien i udowodnione zostalo tylko jedno ... 'duzy moze wiecej'. My w przeciwienstwie do Roberta mamy mozliwosci sie postawic.
[ Dodano: Sob Sty 14, 2006 11:50 am ]
zachar napisał/a: | wiec jaki plynie z tego moral ??
dosyc prosty
"nie zostawiaj roweru na balkonie bo Ci mleko skisnie" |
Mozesz rozwinac? Bo w zaden sposob nie wiem o co Ci chodzi. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-01-2006, 20:29
|
|
|
Nie dziwi mnie nic co dotyczy firmy Micros(hit)soft. Miałem kiedys (wątpliwą) przyjemnośc poznania gostka pracującego w Polskim oddziale tego bandyckiego monopolisty. I powiem tak - całkiem jakbym słuchał swoich (niektórych) kolegów z byłej firmy - Microsoft jest najlepszy najgenialniejszy a Bill Gates i cała reszta przydupasów tylko przez złosliwość herarchów Kościoła kat nie została beatyfikowana za życia.
Oszołom i tyle. A co do tego facia co sobie zarejestrował te domeny - były jego i gówno komu do tego po co to zrobił - kto pierwszy ten lepszy. NASK do spółki z Microsoftem mu to (jego własność) ukradli i ktoś powinien beknąć za to. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|