|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Książka serwisowa, manual repair, schematy |
Autor |
Wiadomość |
zdenek [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2007, 22:51 Książka serwisowa, manual repair, schematy
|
|
|
Witam
Potrzebuję jak w temacie najchętniej schematów elektrycznych do Galanta 1.8 SOHC 16V z 1993 roku ze szczególnym naciskiem na wposażenie wnętrza, a najlepiej pełny manual.
Szukałem w sieci ale ciężko znaleźć |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 19:21
|
|
|
ciezko znalezc bo ich nie ma
jedyne co gdzies kiedys wędrowalo to jakies manuale z czeskiego klubu mitsu, oczywscie po czesku |
|
|
|
 |
ćwiek
Forumowicz

Auto: Galant 2.0TD 93r.
|
Wysłany: 06-08-2007, 21:04
|
|
|
hejka ja nawet pisałem do Japonii w tej sprawie niestety przyszedł mi list z odpowiedzią w stylu ze nie mogą osobie prywatniej udostępnić książki serwisowej więc dupa zbita nailepiej by było dorwać jakiegoś kolesia z serwisu i się dogadać |
|
 |
ptwardy [Usunięty]
|
Wysłany: 07-08-2007, 19:34
|
|
|
Ja również wysłałem swego czasu maila do Japonii, otrzymałem grzeczną odpowiedź ze skierowaniem do przedstawicielstwa w Polsce ale mnie olali. Podejrzewam, że E5xx i EAxx nie były oficjalnie przez Polskę importowane i nie mają polskiej instrukcji. Ha! Mój ojciec sprowadził sobie z Francji Fiata Pandę (made in Poland) i co się okazuje? W polskich salonach FIAT nie ma polskich instrukcji do sprzedawanych tam samochodów wyprodukowanych w Polsce. Nie dziwmy się więc, że nie mamy instrukcji do naszych miśków. Ustawy sobie, a życie sobie. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-08-2007, 19:46
|
|
|
ptwardy napisał/a: | Podejrzewam, że E5xx i EAxx nie były oficjalnie przez Polskę importowane i nie mają polskiej instrukcji. | Zle podejrzewasz. A jak sie uprzesz to kupisz. Cena zaporowa. Szukaj na amerykanskim e-bayu. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|