Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E33A 2.0] poszukuję chłodnicy
Autor Wiadomość
mrozik552
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2008, 11:38   [E33A 2.0] poszukuję chłodnicy

Witam, pilnie poszukuje chłodnicy do mojego Gala, wymiary rdzenia to 600x375x32. Czy ktos może posiada taka na sprzedanie lub podpowie gdzie mozna ja znaleźć bo powiem szczerze ze kilka ladnych sklepow, szrotow zwiedzilem, internecik przeszukalem i nie ma nic. Moze zle szukam? bo zawsze podaje ze mam galanta z 92, a tu jest problem poniewaz tak pisalo w komisie jak go kupywalem, pozniej poszperalem i z VINu wyczytalem ze to 89, malo tego w dowodzie mam wpisane 96 i ze to skladak, moze chodzi o silnik bo mam 2,0 16V,DOHC moze jest z 96? pomoze mi ktos to wszystko rozszyfrowac?? z gory dziekuje

Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-09-2008, 13:41   

Na początek podaj swój VIN to dowiesz się wszystkiego. Po drugie na alledrogo jest pełno galantów na części, są i chłodnice. Tu niestety problem - używka może być zatkana lub dziurawa. Najlepiej dać ogłoszenie do działu KUPIĘ ale wcześniej przejrzeć dział SPRZEDAM. Dla bezpieczeństwa szukać blisko i z odbiorem osobistym.
Co do wpisu w dowodzie - tak było. Aby taniej. Dlatego składak w dowodzie to nie koniecznie oznacza, że auto jest poskładane. To taki "chłyt małketindowy" :D

temir
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2008, 17:50   

na forum jest Tomasz82 zgłoś się do niego i masz tanią nową chłodnicę

u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-09-2008, 22:29   

Dzisiaj na ALLEGRO widziałem taką chłodnicę może będzie odpowiednia. :wink:

mrozik552
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2008, 15:54   Nowa chlodnica na miejscu!! dzieki

Witam ponownie, z góry dziękuje wszystkim za pomoc, najbardziej dla mojego imiennika Tomasza82 i za udzielone rady i za sprzęt:) Generalnie okazalo sie ze mam Gala z 92, silniczek taki jak powinien być, ale z kolei chlodnica byla alienem :) . Stad te smieszne wymiary i problemy ze znalezieniem części.
Jeszcze raz dziekuje za pomoc, ide posmigac. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu