|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Lokalizacja korka odpowiedzialnego za wymianę |
Autor |
Wiadomość |
Drapichrust
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2010, 08:11 [Cari 1.9DI-D] Lokalizacja korka odpowiedzialnego za wymianę
|
|
|
Witam,
Muszę wymienić olej w Carismie i mam problem, ponieważ cały spód tj. plastikowa osłona jest poskręcana wkrętami, które miały na celu wzmocnienie plastiku bo był trochę poharatany. I teraz jest problem, bo chcąc wylać olej trzeba tę osłonę usunąć a nie bardzo mi to pasuje ponieważ nie uda mi się ponownie skręcić. Więc pomyślałem tak iż wytnę otwór który umożliwi dojście do korka i spuszczenie oleju. Tylko potrzebuję mniej więcej lokalizacji tego korka. Może mógłby mi ktoś mniej więcej powiedzieć gdzie on się znajduje, żebym nie musiał robić niepotrzebnych dziur. Cyba, że macie inny pomysł? |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23634 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-04-2010, 09:50
|
|
|
Korek jest na środku misy patrzac od prawej do lewej strony misy, przesuniety troszkę w tył auta |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
CARAMBA
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 23-04-2010, 22:51
|
|
|
Według mnie co dało się skręcić to da się odkręcić i obarotno kwestia polega na tym czy chcesz to zrobić sam czy w warsztacie. Przepraszam za lekką rusyfikację. |
|
|
|
 |
|
|