Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
[Cari 1.8 GDI] Chcę kupić carisme
Autor Wiadomość
dudolec
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 12:36   [Cari 1.8 GDI] Chcę kupić carisme

Dzień dobry szukam carismy i znalazłem coś takiego nie mam pojęcia czy to byłby dobry zakup, czy moglibyscie zerknąć na to cudo http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3395499 bo nie wiem czy to niejest jakiś przekręt z góry dzięuje

dany642
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 12:48   

Cena mówi sama za siebie

dudolec
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 14:31   

To znaczy wałek za tania tak? :|

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-09-2007, 14:51   

wersja Elegance (czyli ta ktora pokazales) kosztuje sporo wiecej w tym silniczku niz te 15000zl :P
druga sprawa "emblematy" GDI umieszczone ...na blotnikach powinny byc tuz pod kierunkami a nie tak jak tutaj gdzies kolo listewek :P
pod tylna lewa lampa takze powinno sie znajdywac "owo" oznaczenie GDI :P
moim zdaniem odpuscilbym egzemplarz :P
pozdroo

Tanpit
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 14:58   

Witaj!!

Nie tyle wałek, według mnie, po prostu samochód po dzwonie - spójrz na lewy bok, chyba była mocno walnięta i stąd te "poprawki lakiernicze" w opisie. Na tylnym błotniku jest już chyba nawet rdza (trochę kiepsko to widać na zdjęciu). Jeśli mnie wzrok nie myli, to jakoś nieudolnie poprzyklejane są też znaczki "gdi" pod bocznymi kierunkowskazami. Moim zdaniem stąd ta cena, bo raczej nie da się tu ukryć, że auto miało jakiś wypadek.

Pozdrawiam.

dudolec
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 19:10   

Dzięki wielkie panowie będe szukał dalej pozdro

[ Dodano: 18-09-2007, 19:33 ]
Czy ja znajde carisme w dobrym stanie za 15000k bo albo z góry widać ze to wałek albo kosztują po 20000 powiedzcie gdzie szukać czegoś dobrego za tą cene [-o<

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-09-2007, 21:28   

dudolec napisał/a:
Czy ja znajde carisme w dobrym stanie za 15000k bo albo z góry widać ze to wałek albo kosztują po 20000 powiedzcie gdzie szukać czegoś dobrego za tą cene

przedewszytskim musisz byc cierpliwy :!: Nic na sile :!: Na szybko to jakiegos "walka" mozesz nabyc :P
za 15 000 da sie jeszcze znalezc dobry egzemplarz, ale mysle ze na pewno nie w takiej wersji jak ta wyzej czyli full opcja-Elegance czy Avance.
Jak cos znajdziesz to wklejaj linki to przyjrzymy sie co i jak i podradzimy czy warto wybrac sie po obejrzenie tego autka :)
Pozdroo

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi