Eclipse 1G |
Autor |
Wiadomość |
mati5152 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2007, 23:02 Eclipse 1G
|
|
|
Witam chce kupić to mitsu:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2878608
dzwoniłem do gości mówi że auto sprowadzone w 2003 roku i za jakiś czas został założony gaz
i jezdzi do tej pory. Mowił że są do wymiany 2 przednie amortyzatory jakie są ceny amortyzatorów? A i czy wie ktoś czy klime można jeszcze napełnić freonem bo też nie działa:/ wogóle czy jest sens kupować to auto?? help me:) |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 13-06-2007, 00:06
|
|
|
.... jak klima nie działa to nastaw się na auto bez klimy, u mnie też miało być tylko napełnienie, okazało się jednak, że sprężarka uamrła, koszt naprawy na początek 1200 i nie wiadomo jak się skończy. W czarnych scenariuszach naewt 3000 zł. Amorki przód to wdatek około 340 zł KYB gazowe, podobno olejowe już niedostępne. Autko ładne i może warto podjechać oglądnąc. Czasem lepiej kupić coś taniej i dożucić pare groszy i wiesz czym jeździsz. Tu masz link do wątku w którym masz napisane na co zwrócić uwagę przy zakupie http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=12637 POWODZENIA |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 1548 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 13-06-2007, 00:44
|
|
|
Adaho z tymi sprężarkami od klimy to różnie , też myślałem że tragedia , a potem koszta wyszły minimalne (tylko wymiana łożyska i czyszczenie sprężarki)pogadamy w Piotrowicach.
A z resztą przecież Samael jest od tego guru (pytałeś się Go o klimę na spocie MEKP ? )
Pozdrav |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 09:32
|
|
|
Ja mam ładna sztukę. Sprawna w 100%. Chce sie szybko pozbyć bo 2g GST czeka ;] |
|
|
|
 |
kaleos
Mitsumaniak Nordschleife rulez

Auto: Eclipse 1G GSX
|
Wysłany: 13-06-2007, 14:26
|
|
|
ja nie wiem czy warto, dla mnie cena troche smiesznie niska jesli jest z gazem.
fakt b.ladnie na fotkach wyglada, ale nie wiadomo co jeszcze po za tymi amorkami.
klima to podstawa i jesli wszystko bylo by sprawne to gosciu by raczej ja napelnil.
a tak w ogole to polecam auta klubowiczow np ManyMana |
_________________ "Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła.
Nagłe zatrzymanie to jest to, co cię pozbawi życia" J.C. |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 13-06-2007, 17:54
|
|
|
to jak tez się wtronce co prawda klipsa mam ok.2 tygodnie ale jest spoko.
Na poczatku myslalem ze po za lacerem bedzie pajero albo galant a eclipse to wyszlo tak z przypadku i nie żaluje mimo ze dalem 9tys. to warto (tak sadze).
Jest kilka żeczy do zrobienia takich jak filtr kabinowy bo nie uzywam nawet klimy gumy przy wachaczu i uszczelka no i moze kiedys amory i hamulce ale naprawde daje duzo frajdy i chyba byl wart tego
pozdro |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 19:42
|
|
|
LEWY napisał/a: | Jest kilka żeczy do zrobienia takich jak filtr kabinowy bo nie uzywam nawet klimy |
to w Eclipsie jesy filtr kabionowy w 2g go nie ma przecie w3g z tego co pameitam tez nie wystepuje choc miejsce na niego jest |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 13-06-2007, 22:25
|
|
|
a tego to ja nie wiem mowie co powiedzial mi mechanik ale jak go nie ma to co mam wydatek z glowy??? |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|