|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer GLX szyberdach |
Autor |
Wiadomość |
mati_03
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 96r. 1.6 glx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-11-2008, 20:08 Lancer GLX szyberdach
|
|
|
Witam, jestem nowy na tym forum i chciałbym sie was poradzić otóż: kupiłem od znajomego lancera z 96r. w stanie idealnym, jedyny minus to popękana szyba szyberdachu, i tu moje pytanie.... czy pasowałby mi szyberdach z lancera z 93r.?? Ponieważ mam okazje kupić, a ciężko mi dostać samą szybe. Chyba że ktoś wie gdzie mógłbym dostać taką szybe?? I jeszcze co najlepiej sprawdzić w tym aucie ponieważ ma przejechane tylko 35 tyś i to pewne. Rozrząd, paski i wszystkie płyny już wymieniłem co jeszcze warto sprawdzić lub wymienić?? |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 18-11-2008, 14:48
|
|
|
Zmierz szyberdach to ci powiem czy pasuje bo niedługo będę wyciągać swój żeby go zakonserwować.
A co do przebiegu twojego auta-masz 100% pewności że jest wiarygodny ???
W 12 letnim aucie taki przebieg to troche strach. Ile czasu stał? Znam przypadki że większość uszczelek zaczełą puszczać...
Na pewno sprawdz hamulce, płyn...., opony pewnie tez do wymiany i osłony przegubów itp., łożyska/przeguby, zawieszenie do sprawdzenia. |
|
|
|
 |
mati_03
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 96r. 1.6 glx
|
Wysłany: 19-11-2008, 14:10
|
|
|
rozmiar szyberdachu to szerokość 44,5 cm, długość 84 cm, przekątna 89 cm. A co do przebiegu jest autentyczny ponieważ to auto od ojca mojego wujka. Opony prawie jak nówki bo tylko dwa sezony. Zawieszenie też ok. |
|
|
|
 |
|
|