|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak sygnału |
Autor |
Wiadomość |
myszek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 30-04-2008, 14:31 Brak sygnału
|
|
|
Witam szanownych kolegów!
Pojawił mi się mały problem aczkolwiek dokuczliwy - w moim misiu Colcie CJ0 po ostatniej małej stłuczce z przodu nie mam możliwości użycia klaksonu. Wszystko zostało naprawione - sprawdzone ale przerwanej instalacji nie stwierdzono. Mój mechanik zdiagnozował problem w kombajnie pod kierownicą i tu się zaczyna problem bo z dostaniem tego nie jest łatwo a naprawa chyba również to nie pestka, choć może się mylę, tak czy inaczej trąbić nie mogę nadal, czekam na info mechanika na temat części, a termin przeglądu się zbliża nieubłaganie. Czy miał kto z was podobny problem lub ma info na temat jak temu zaradzić? z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 30-04-2008, 14:57
|
|
|
Masz fotkę jak rozebrać kierownicę:
A tutaj też temat o klaksonie. Mimo tego, że to CA0 a nie CJ0 to temat wygląda podobnie. Sprawdź go tak jak napisałem a powinieneś dojść do tego co padło |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|