Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
Kupię Carismę
Autor Wiadomość
Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-07-2007, 17:14   Kupię Carismę

Witam! Szwagier chce kupić auto i podoba mu się Carisma w hatchbaku. Piszę tutaj, bo chciałbym mu podesłać jakieś auto od forumowicza (wiem, że większość z nas dba o swoje auta i wie o nich bardzo dużo). Silnik, hmm...najlepiej 1.9 TD, ale może być benzynowy. Cena do 12000 zł. Czekam na propozycje.

gelon
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2007, 13:46   Re: Kupię Carismę

Hugo napisał/a:
Witam! Szwagier chce kupić auto i podoba mu się Carisma w hatchbaku. Piszę tutaj, bo chciałbym mu podesłać jakieś auto od forumowicza (wiem, że większość z nas dba o swoje auta i wie o nich bardzo dużo). Silnik, hmm...najlepiej 1.9 TD, ale może być benzynowy. Cena do 12000 zł. Czekam na propozycje.

kolego mam carisme na sprezdaz ale ta nowsza moj nick w allegro gelon1

chapter322
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2007, 11:12   

Sprzedam Carisme, rok 2000 -------> http://allegro.pl/item240...wlasciciel.html

Nofy
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2007, 21:31   

chapter322 naopisz mi na PWE trochę więcej o swojej Cari, bo równiez szukam czegoiś z lat 99/2000 i jestem już zdecydowany na zakup tylko nie mogę odpowiedniego egzemplarza znaleźć a ostatnio po przejechaniu połowy Polski okazało się że o innym aucie chyba pisałem ze sprzedającym a co innego zastałem na miejscu. Pozdrawiam

krzysiek_base
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2007, 21:56   

sprzedam carisma 1996 1.6 benzyna + gaz

Yapa
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 22:11   

chcesz to Ci sprzedam - mam zamiar po zimie, ale jak się znajdzie kupiec wcześniej, to czemu nie - Cari TD 97 sedan, spojlerek ori na klapie,czujniki cofania goldeneye, alufelgi, nowiutkie opony letnie michelin energy ( 14 ), stalowe koła z oponami zimowymi goodyear ultra grip6 ( z 2004 ), halogeny, radio z cd/mp3 blaupunkt daytona , 6 głośników, stan auta bardzo dobry - auto widziało myjnię mechaniczną ze trzy razy, olej wymieniam co 8 kkm, ,filtr powietrza i oleju oczywiście też, filtr paliwa co drugą zmianę oleju, paliwko tylko z shell/bp/statoil, przeważnie te lepsze ( ultimate / vpower ), dodam że nie czekam nigdy aż się bak opróżni, szczególnie zimą - jeżdżę tylko 300 km i tankuję do pełna (taka prewencja przeciwko wodzie w baku ).Turbo suche,pamiętam o prawidłowej eksploatacji,aha,zabezpieczenie antykorozyjne zrobione, osłonka silnika założona od kompatybilnego volvo. Wszelkie tulejki w skrzyni i inne stałe, drobne bolączki charakterystyczne dla modelu robione na bieżąco, jeżeli nie prewencyjnie. Zdjęcia na priv jakby co :lol:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi