|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wiatrak klimy |
Autor |
Wiadomość |
aptekarzpiotr [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2007, 20:24 Wiatrak klimy
|
|
|
Witam Serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem forum. Porzednio miałem Avensisa i siedem Nissanów Primera. Teraz Carisma DID 2003r 116KM. Zobaczymy jak będzie. Sam przywożę te auta. Mam prośbe: Carisma była uderzona przodem
(delikatnie) popękał niestety przedni wiatrak klimy. Teraz pytanie: Jak jest on podłączony? Gdzie jest wiązka z wtyczką?(nie mogę jej znaleść). I jakiego koloru są kable dochodz ace do wtyczki?Proszę o pomoc. Dziekuję.Pzd.Piotr. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 06-09-2007, 21:15
|
|
|
A do Workshop Manuala z działu ,,download'' zaglądałeś? Jak nie to pociągnij bo z pewnością będzie ci potrzebny no i jeszcze do silnika także zassij pdf'a |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
aptekarzpiotr [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2007, 22:03
|
|
|
Patrzyłem. Niestety pdf tylko do Carismy 95-99. Może ktoś mogłby zobaczyć jeśli tylko ma schemat. Dzieki. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 07-09-2007, 13:31
|
|
|
aptekarzpiotr napisał/a: | Niestety pdf tylko do Carismy 95-99 | Prawdopodobnie jest identycznie jak w MSS a service manualne MSS obejmują modele DID. Co prawda słabo jest to rozrysowane. Sam chciałem tam nieco pogrzebać bo wiatrak klimy pracuje u mnie dość głośno (huczy po zimowych przygodach) ale bez zdjęcia zderzaka ciężko się tam dostać. Wiązka wychodzi z prawej strony samochodu, gdzieś z okolic reflektora, pompy wspomagania - tam szukaj. Na obudowie wiatraka patrząc od przodu samochodu jest wtyczka, w której znajdują się cztery kable przychodzące z tejże wiązki. To tyle chyba ... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|