Witaj Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-10-2007, 13:27 Witaj Śląsk
|
|
|
W piatek jade do tych odebrać samochód Fiacika. Ktos mnie może poprowadzić jak dojechać. A może mały spot. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-10-2007, 13:52
|
|
|
Do tych jakich? Do tych Tych czy do tych Tychów
Generalnie drog aprosta jak drut. Jak już się przebijesz przez Warsaw i wjedziesz w obszar G.Śląska ("gierkówką", tak?) to kierujesz się na Bielsko. Wjeżdżasz w Tychy i jeśli do fabryki to kierujesz się na Oświęcim.
Może są jacyś tyszanie na Forum? |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 10-10-2007, 14:08
|
|
|
TNT napisał/a: | W piatek jade do tych odebrać samochód Fiacika |
To w salonach w Białym już nie ma
Sprzedałeś Hanie |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-10-2007, 14:30
|
|
|
tak btw - czemu TNT masz w profilu Honda Civic skoro Hania to accord? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-10-2007, 20:46
|
|
|
igi napisał/a: | To w salonach w Białym już nie ma | W Tychach lepsze bo ciepłe |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-10-2007, 07:59
|
|
|
adams12 napisał/a: | tak btw - czemu TNT masz w profilu Honda Civic skoro Hania to accord? |
Hania to Civic. Acordeona juz dawno nie ma Jade po auto do firmy dlaczego z Tych nie mam pojęcia. Moze lepsza cena albo tam jest dostepne.
[ Dodano: 11-10-2007, 08:01 ]
igi napisał/a: | Sprzedałeś Hanie |
Nigdy w zyciu jak narazie bardzo mi odpowiada. Ma to cos. Jak na razie zero problemow no moze3 takich kosmetycznych troche wyszlo ale z tym daje sobie rade. Na nowe auto mnie nie stac. Szczesciarzu. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 12-10-2007, 08:07
|
|
|
TNT napisał/a: | igi napisał/a: | Sprzedałeś Hanie |
Nigdy w zyciu jak narazie bardzo mi odpowiada. Ma to cos. Jak na razie zero problemow no moze3 takich kosmetycznych troche wyszlo ale z tym daje sobie rade. Na nowe auto mnie nie stac. Szczesciarzu. |
Szczesciarzu, nie szczesciarzu dzieci Duracelki będą mówiły do Ciebie dziadku jak ja jeszcze bede spłacał ten samochód.
No ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z autka wiec masz tracje jestem szczesciarz |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-10-2007, 14:50
|
|
|
Bylem wrocilem zwyciezylem. No juz jestem po wyjezdzie. Szok Tychy to fajne miasto ani jednej taksówki. Odebralismy nasze fiaciki i w droge do domu. Pozdrowienia dla "Mordy" z Łodzi dzieki za popilotowanie i dotrzymanie towarzystwa w drodze przez Uć (co prawda tylko telefonicznie ale jednak) Autka bardzo fajne. Za miesiac chyba znowu wypad do Tych a moze Tamtych. |
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
|