Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA1A 1.3] Wilekośc auta
Autor Wiadomość
wilo
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 22:07   [CA1A 1.3] Wilekośc auta

Witam!
Planuje zakup COLTa, ale mam pytanko czy ze wzrostem 195cm dam rade się zmieścic :mrgreen: ? I czy w ogole ktoś z tylu jeszcze siądzie? :?:
Czy jest on mniejszy, np od tego Civica: http://moto.allegro.pl/it...c_1_3_16_v.html :?:

Proszę jeszcze napisać na co w szczególności patrzeć przy zakupie? 8)

pozdrav.

Kuczan
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 22:26   

Jeździłem z tyłu w colcie i civicu i musze ci powiedzieć że te auta mają tyle samo miejsca z tyłu.Są to auta akurat dla 4 osób, jak jedzie 5 to już się gniotą z tyłu.Widze że planujesz zakup autka i będzie to chyba japończyk pamiętaj więc żeby nie kupować autka zajechanego z ciężkim życiem bo nie będziesz miał z niego pożytku.

wilo
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 22:30   

Kuczan napisał/a:
Widze że planujesz zakup autka i będzie to chyba japończyk pamiętaj więc żeby nie kupować autka zajechanego z ciężkim życiem bo nie będziesz miał z niego pożytku.

Sie rozumie :P

Czekam jeszcze na jakieś komenty :o

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 22:31   

wilo - mając taki wzrost do auta się zmieścisz i nawet będziesz miał wygodnie, ale za Tobą na tylnej kanapie już raczej nikt się nie wciśnie.

Co do rzeczy na które należy zwrócić uwagę przy zakupie to poszukaj tematów na podforum Colta bo było o tym dziesiątki, setki, tysiące razy :P

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-09-2007, 08:04   

slo_mo napisał/a:
wilo - mając taki wzrost do auta się zmieścisz i nawet będziesz miał wygodnie, ale za Tobą na tylnej kanapie już raczej nikt się nie wciśnie.
Ja mam prawie 190 cm i za mną jest wystarczająco dużo miejsca, aby mógł ktoś usiąść.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 09:18   

Ja jak rozsiadłem się wygodnie w moim poprzednim CA0 to z tyłu co najwyżej ktoś mogł się tylko "gnieść" bo o siedzeniu nie było mowy :twisted:
Wiele zależy od tego jaką pozycję zajmuje się za kierownicą, ale na pewno w CA0 z tyłu nie ma dużo miejsca.

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Wysłany: 07-09-2007, 11:30   

slo_mo napisał/a:
Wiele zależy od tego jaką pozycję zajmuje się za kierownicą, ale na pewno w CA0 z tyłu nie ma dużo miejsca.
Napewno nie, miejsca jest mało, tyle, że u mnie nikt nie narzekał.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 14:08   

...jak u mnie jeździli to też nie narzekali - zawsze to lepiej niż pomykać z kamasza :lol:

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Wysłany: 07-09-2007, 15:15   

slo_mo napisał/a:
...jak u mnie jeździli to też nie narzekali - zawsze to lepiej niż pomykać z kamasza
Tak jest Panie kapitanie :mrgreen:

wilo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 15:23   

slo_mo napisał/a:

Co do rzeczy na które należy zwrócić uwagę przy zakupie to poszukaj tematów na podforum Colta bo było o tym dziesiątki, setki, tysiące razy :P

Ok spoko, dzięki za sensowna odpowiedź, sam bedę musiał zobaczyć jak to będzie :)

...czytam, czytam cały czas czytam... :rolleyes:

pozdrav.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 19:03   

Najlepiej chyba zrobisz jak poprosisz jakiegoś posiadacza CA0 z Twoich stron to pojedzie, a Ty się wpakujesz i sprawdzisz wszystko organoleptycznie :mrgreen:

Jogurt 
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Wysłany: 07-09-2007, 19:11   

najwazniejsze zebys Ty sie zmiescil a ci z tylu niech sie martwia :D ja mam 187cm i bezstresowo sie mieszcze. za mna jeszcze mozna usiasc ale tak jak wyzej pisza tylko z tego powodu ze lepsze to niz pomykanie z buta

wilo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 21:48   

slo_mo napisał/a:
Najlepiej chyba zrobisz jak poprosisz jakiegoś posiadacza CA0 z Twoich stron to pojedzie, a Ty się wpakujesz i sprawdzisz wszystko organoleptycznie :mrgreen:

Oczywiście, niedługo wybieram sie obejrzećjednego COLTa także sam 'ztestuje' :mrgreen:

Odpowiedz do tematu