Help ! |
Autor |
Wiadomość |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2006, 14:39 Help !
|
|
|
Zaraz napisze swietokradztwo i mozecie po mnie pojechac, ale... kurwa Misiek mi sie juz powoli nudzi... I potrzebuje jakiejs nowej krwi... Idzie wiosna, wiec coraz powazniej mysle o jakiejsc podmiance na cos nowego... Moze Honda Accord, moze VW Passat... Tfu, tfu, nawet przez glowe mi Fijat Punto przemknal... A moze jakas dobra rada co zrobic, zeby sie nie nudzil ? Bo jakos tak zauwazam, ze potrzebuje wiecej mocy, wiecej miejsca i szyberdachu
A moze to efekt braku spotow ? Moze zimowa deprecha ? No ale... |
|
 |
Tomba [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2006, 15:07
|
|
|
jak bedziesz chcial zmienic marke to nikt Cie nie powstrzyma aleee....
Jak wiecej miejca ,mocy i szybe na dachu to przecie sa wieksze i mocniejsze miski )))
A spotow ...prawda brak
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
scandik [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2006, 15:47
|
|
|
Hmmm.,..... W zależnosci od finasów...... Ale ja jak bym miał możliwości to Subaru Imprezę. Ew. Jakąś Corlokę sport
pzdr. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2006, 16:12
|
|
|
a ja bym kupił VW Passata... szczególnie 2.5 TDCi -> bardzo dobry i wytrzymały silnik |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 23-01-2006, 16:21
|
|
|
shovel napisał/a: | 2.5 TDCi |
to chyba z forda, ale tam to 2.2 tdci montuja bo w VW to 2.5tdi ale podobno padaja wtryskiwacze, zreszta jak w wiekszosci nowych diesli z nasza ropa |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 23-01-2006, 16:51
|
|
|
Matejko napisał/a: | to chyba z forda, ale tam to 2.2 tdci montuja |
dokładnie
jeżdżę czasami takim egzemplarzem (mojego ojca) tyle, że 2.0 TDCI 130 PS
Zaleta tego silnika to oszczędność i duży moment obrotowy.
Swoją drogą o mały włos bym nie jeździł takim ale po długich poszukiwaniach znalazłem swojego EA 163 PS |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 23-01-2006, 19:26
|
|
|
heh, to niedługo trzeba będzie zawiesić działalność M3M bo jak tak dalej pójdzie to wszyscy albo wyjadą na wyspę albo markę zmienią
Też mi się Colcik nudzi i kupiłbym co innego, nawet zamierzałem się na Galanta 88-92, albo Vectre A ale nie mam kasy ani czasu doprowadzać wszystkiego co wyjdzie po kupnie do ładu... |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2006, 19:32
|
|
|
sorska, pomyłka - miało być 2.5 TDi - silnik VW montowany w limitowanych edycjach Passatów. mój wujek ma takiego paska z 2000 roku, natrzepane 440 tyś km i ZERO typowych usterek dla innych dieslów VW - auto jest na pierwszej turbinie, z która nic nie było do tej pory robione, nie pękła głowica, nie żre oleju - jednym słowem - lać ropę i jeździć. skrzynka również dobrze się sprawuje - w zeszłym roku przeszła jakiśtam remont, ale przy takim przebiegu to chyba normalne. generalnie, gdyby chciał go sprzedać za 30 tysi, i miałbym taką kase, wziąłbym od ręki to auto.
[ Dodano: Pon Sty 23, 2006 7:33 pm ]
josie : vectra A ??? B jest fajna, ale A???
a galem E3 to ja teraz chcę się zamienić |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2006, 20:05
|
|
|
mi tez sie moj nudzi - tzn wolalbym zeby byl o generacje nowszy... ale i tak go lubie! |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 23-01-2006, 20:17
|
|
|
josie napisał/a: | heh, to niedługo trzeba będzie zawiesić działalność M3M bo jak tak dalej pójdzie to wszyscy albo wyjadą na wyspę albo markę zmienią |
no to zawsze mozemy sobie zrobic Motomaniaki 3M |
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 23-01-2006, 22:29
|
|
|
shovel napisał/a: | josie : vectra A ??? B jest fajna, ale A??? |
No B jest fajniejsza, ale niestety mnie nie stać. A też jest fajna, nie marudź , jeżdżę taką czasami bo rodzice mają - przez ponad 100kkm nic praktycznie się nie zepsuło a ma już swoje lata ('89). Tyle że przebieg mały - coś koło 200kkm. No i silnik jeden z najbardziej udanych opla - C20NE. Tyle tylko że większość A jest goła |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 24-01-2006, 09:47
|
|
|
Vectra A byla ladna i fajna w okresie kiedy ja produkowali. Teraz nie budzi kompletnie zadnych emocji. Moze po za tymi obojetnymi.
Galant E3x byl sliczny na poczatku i jest sliczny teraz. I bedzie tak dlugo pieknym samochodem az bedzie mozna go rejestrowac na zolte blahy. I nadal bedzie piekny |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 24-01-2006, 10:16
|
|
|
shovel napisał/a: | miało być 2.5 TDi - silnik VW |
Myslisz o 5 cylidrowce?????? Bardziej zawodnego silnika w T4 nie widzialem..... no moze jak ma 101 Km to i przelata 400 kkm, ale nie na porzadnym setupie ..... a ma on calkiem fajny potencjal. Znajomy ma 2 takie - 101 km i 220 oba sa tak samo zawodne....... poza tym, ze w tym troche nadlubanym czesciej zmienia polosie niz olej - przegubow nie ma zdolnych do przenoszenia takiej mocy. Ten mocniejszy - jest fajny - napedza ten przystanek autobusowy do 100 km/h w ponizej 9 s..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2006, 17:06
|
|
|
A mi sie nic tam nie nudzi
Mam teraz 3 Colta i jak narazie od 2 miechow stoi w garazu - czasem go nielegalnie wyprowadzam na spacer :]
Sruba - jak Ci miejsca brak to kup galanta , jak mocy , to pomysl nad swapem albo popworstu czyms mocniejszym
Ja narazie mam 1.6 ale jak doprowadze swojego Colta do stanu nadajacego sie na pokazanie - zaczne rozgladac sie za silnikiem z MIVEC iem z Cyborga albo bede myslal nad czyms innym co doda konikow pod mache :]
Poki co zamontowalem komplet amorkow KONI Sport i zglebowalem go o 30mm .
jutro jade na zakupy do fajnego sklepu - Demon Tweaks ( maja stronke www ) i sponsoruje sobie alufelgi z oponami
pozdro |
|
|
|
 |
KazPL [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2006, 22:29
|
|
|
Panowie
Rozumiem przejsc na innego Misia ale nie zeby rezygnowac!
Zawirowania w polityce widze robia swoje
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|