|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam grono forum |
Autor |
Wiadomość |
Błyskawica [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 12:01 Witam grono forum
|
|
|
Jestem szczesliwym posiadaczem Protona 315 glsi od 3 dni . W sumie to bardzo dynamiczne auto , kupiłem w dobrym stanie z wyjątkiem braku w konsoli środkowej pułeczki na radio bo włamywacze wyrwali razem z nią, przez co moj misio traci na wyglądzie. Gdzie można dostac ten kawałek plastiku??
A drugie pytanie tyczy sie oleju do wspomagania kierownicy , w instrukcji niestety niemieckiej pisze zeby uzywac dexron II
Przydał by mi sie manual polski do niego
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 08:33
|
|
|
Witamy na naszym forum
Niestety muszę cię zmartwić, z manualami w języku polskim jest naprawdę ciężko, żeby nie powiedzieć że wręcz niemożliwe do zdobycia. Może jak więcej tych naszych autek będzie jeździło na polskich drogach to ktoś się pokusi o napisanie czegoś takiego.
Więc pozostaje jak na dzień dzisiejszy pytanie na forum. |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|