|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C51A 1.3] Bezpieczniki |
Autor |
Wiadomość |
leon9995
Forumowicz
Auto: Auris&Corolla
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2007, 23:58 [C51A 1.3] Bezpieczniki
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, oraz od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Colcika. Ale mam jedno pytanie, może dla was bedzie to śmieszne, ale chciał bym sie zapytać gdzie znajdują sie bezpieczniki? |
|
|
|
 |
mariuszurbas [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2007, 08:43
|
|
|
witam. ja mam colta 1.5 12v ale uwazam ze bezpieczniki sa w tym samym miejscu co w 1.3.jedna skrzyneczka znajduje sie z lewej strony kierowcy na dole.schyl sie a napewno zobaczysz jak otworzysz maske to polewej powinna byc druga.musisz ja otworzyc.pozdrawiam |
|
|
|
 |
Jacosław [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2007, 11:57
|
|
|
mariuszurbas napisał/a: | witam. ja mam colta 1.5 12v ale uwazam ze bezpieczniki sa w tym samym miejscu co w 1.3.jedna skrzyneczka znajduje sie z lewej strony kierowcy na dole.schyl sie a napewno zobaczysz jak otworzysz maske to polewej powinna byc druga.musisz ja otworzyc.pozdrawiam |
tak jest |
|
|
|
 |
leon9995
Forumowicz
Auto: Auris&Corolla
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2007, 12:36
|