|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prosze o wasza pomoc ;] poswiec minute dla kolegi klubowicza |
Autor |
Wiadomość |
kawa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2008, 16:28 Prosze o wasza pomoc ;] poswiec minute dla kolegi klubowicza
|
|
|
Witam serdecznie ;] Ogolnie powioem prosto z mostu ;] Niedawno jadąc w nocy w okropny deszcz wjezdalem do siebie do domu, leje jak z cebra a kaluze po kostki to szybko wyskoczylem z mojej carismy zeby otworzyc brame . oczywiscie wszystko w pospiechu i jak otwieralem to jedna polowka bramy odbila sie od krzaka i praktycznei sie zamknela no i tak oto przekonalem sie ze nie warto sie spieszyc bo na calej dlugosci tylnych drzwi i tylnego blotnika jest wgniecenie i glebooooka rysa ;/ przechodzac do sedna sprawy . w celu uzbierania kwoty potrzebnej mi na naprawe mojej kochanej cari zalozylem program partnerski z google Adsense , wklejajac reklamy na moja strone internetowa . teraz juz na serio sedno ;] prosilbym was o wejscie na moja strone zrobiona w pospiechu i klikniecie na buzke ( smileee ) pozniej na pasek reklam google (prawy lekko u gory rog i kliknieciu w nie ;] kazde klikniecie sie liczy ;] im wiecej tym lepiej ;] lub na stronie glownej mojej strony i pobranie programu z gieldy transportowej ;] wiem ze pomozecie mi w tym ;] bo mitsumaniaki musza sie trzymac razem ;] pozdrowienia kawa89 ;] moze wpadne w piatek na otwarcie zlotu mitsu do grudziadza ;] wtedy pewnie tez bede zbieral na naprawe do puszki hehe ;]
trzeba sobie radzic ;]
LINK DO MOJEJ STRONY
do adminow/moderatorow ;] moze daloby rade podwiesic ten temat w celu wiekszej ogladalnosci ;] |
|
|
|
 |
|
|