|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] Elektronika sterująca instalacją gazowa Autronic |
Autor |
Wiadomość |
AdamGdansk1 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-09-2007, 18:24 [CJ1A 1.3] Elektronika sterująca instalacją gazowa Autronic
|
|
|
Chę zamontować elektronikę do gazu do mojego Colta, zastanawiam się nad Autronic AL-700. Jeśli ktoś ma taką to proszę o opinie jak sie to w Colcie sprawuje, ewentualnie inne modele które w Coltach dobrze funkcjonują. |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 13:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 23-09-2007, 20:36
|
|
|
Konfigurowałem raz Autronica AL-700 w Nissanie. Dużo mniej mi się podobał niż Bingo - chodzi oczywiście o możliwości i łatwość konfiguracji.
Myślę, że Bingo byłoby dobrym wyborem.
Ja też niedługo będę zmieniał elektronikę i prawdopodobnie zdecyduję się na VICO - to rozbudowany Autronic - ale bardzo mało popularny, co mi akurat nie przeszkadza, bo kabelek, laptop i samemu reguluję.
http://dse.pl/index.php?cPath=1
Warto ściągnąć oprogramowanie do niej, zainstalować i popatrzeć jak program wygląda, a szczególnie pomoc - tłumaczą każdą opcję nawet na głos i po polsku:)
W Colciaku praktycznie każdy komputer LPG IIgen będzie Ci działał poprawnie jeśli będzie dobrze skonfigurowany:) |
|
|
|
 |
|
|