|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kondesator - Chłodnica carismy |
Autor |
Wiadomość |
Mario.GPS [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2006, 14:56 Kondesator - Chłodnica carismy
|
|
|
Uszkodziłem (przebity na wylot) kondesator (chłodnicę) klimy manualnej w cari XI/1997 r 1,8 GLX HB W warsztacie zaoferowali mi wymianę na nową chcą 500,-zł za kondesator z wymiana i 150,- za napełnienie czynnikiem. Trochę dziwna wydaje mi sie ta cena za nia bo w serwisie (w Gdańsku) zaśpiewali za kondesator coś ok 3 tyś. Czy ktoś z kolegów oświeci mnie czy za 500 stówek mozna kupic nowa chłodnice? I na co mam zwrócić uwagę przy kupnie chłodnicy? Czy po wymianie chłodnicy i "nabiciu" jej musze jeszcze coś wykonac z układem klimy? |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Sie 2005 Posty: 1620 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 01-02-2006, 15:40
|
|
|
hmmm... jak dla mnie cena lekko podejrzana ale ja sie nie znam. Ja kupowalem 1,5 roku temu, oferowali mi za jakies 2,5 tys, jakis dziwny zamiennik za 1200 zl. Ostatecznie kupilem na gieldzie w Poznaniu za 200zl z polroczna gwarancja i biega do dzisiaj. Wiec moze to jest jakies rozwiazanie? |
|
 |
|
|