|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Mocowanie akumulatora... ma ktoś? |
Autor |
Wiadomość |
NaMigi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 00:59 [Cari 1.9TD] Mocowanie akumulatora... ma ktoś?
|
|
|
Kupiłam niedawno Mitsubishi Carisme i okazalo sie ze poza tym ze akumulator byl o ponad polowe za slaby do tego auta to jeszcze nie ma mocowania tego akumulatora. Ma ktos moze na zbyciu takie cos? Codzi mi o takie prety ktore trzymaja akumulator na miejscu tak zeby na dziurze mi sie nie przesunal.
Pozdrawiam, Natalia. |
|
|
|
 |
adamk4 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 16:45
|
|
|
pogadaj z jakims facetem albo mechanikiem. zrobi Ci takie prety bez problemu:) |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 07-03-2008, 17:46
|
|
|
Albo w jakimś sklepie "żelaznym" czy z materiałami budowlanymi/remontowymi itp. kupisz dwie długie śruby i płaskownik z blachy takiej długości jak szerokość twojego aku - wystarczy blachę nawiercić, śruby wetknąć w podstawę aku tak by stały na sztorc gwintem do góry i w dziurki w płaskowniku który położony na aku i przyłapany nakrętkami zrobi swoje. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
NaMigi [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 21:35
|
|
|
Dziekuje za pomoc. Jutro zajme sie zmontowaniem czegos takiego