Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć?
Autor Wiadomość
Cysio_Colt
[Usunięty]

Wysłany: 18-08-2007, 16:19   [ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć?

Witam,

Mam Colcika od ponad roku i od tamtej pory probuję kupić tylne światło przeciwmgielne (kupiłem z już stłuczonym). Próbowałem w rozmaitych sklepach, hurtowniach, w centrali Mitsubishi i nigdzie nie mogę tego dostać. Raz tylko widziałem, jak ktoś wystawił na allegro, ale zażyczył sobie 90pln (!) za głupie dwa kawałki plastiku... :shock:

Dlatego chciałbym spytać, czy któryś z Szanownych Forumowiczów niema przypadkiem takowego w zapasie i nie chciałby się go pozbyć za rozsądną kwotę?

Z góry dzięki.

PS. Interesuje mnie całe światło, tzn. nie sama czerwona szybka, bo tylna część też jest połamana.
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 21:57, w całości zmieniany 1 raz  

polls 
Forumowicz

Auto: Colt CA1A 1.3 12V
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-08-2007, 17:03   

Witam ja kupiłem na allegro miesiąc temu 50pln. Zagadałem do któregoś ze sprzedawców który oferowal colta na części, inaczej nie znajdziesz nikt nie wystawia samej lampy

Cysio_Colt
[Usunięty]

Wysłany: 20-08-2007, 14:48   

Już do kilku takich pisałem, ale żaden się nie odezwał...
Ale dzięki, będę jeszcze próbował.
Pozdro

markus78
[Usunięty]

Wysłany: 21-08-2007, 13:27   

Cysio, miałem dokładnie ten sam problem. Wiesz ile zawołali za lampę w ASO? 360pln :lol: :lol: :lol:
Dałem sobie spokój z szukaniem seryjniaka i zamontowałem przeciwmgielne z poczciwego 126p. Pasuje prawie idealnie, trzeba tylko założyć uszczelkę dookoła (choć nie jest to wymagane).

Dugass
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 15:38   

elo,

Jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany światłem, to moge zaproponować swoje z mojego colta. Będe je usuwał. Najchetniej zamieniłbym je na przekaźnik do wentylatora, gdyż brakuje mi takowego. :)

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 22-08-2007, 19:53   

2 dni temu na allegro widzialem niebieskiego colta na czesci. Do sprzedania byl caly tylni zderzak z takim swiatlem. wszystko za 60 zl. mysle ze to jednak nie najgorsza cena.

Cysio_Colt
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 20:16   

Dzięki Panowie,

Wygląda na to, że Dugass może mi pomóc (btw wysłałem Ci maila).
Niestety tego przekaźnika nie będę miał na wymianę...
Co do tego ASO, to nieźle się liczą :shock: :lol:

Pozdrawiam

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Wysłany: 23-08-2007, 14:52   

Lampa ta to naprawde wyzwanie ja jakis czas temu kupilem swoja za 100pln na Allegro i zadowolonyjetsem bo tak jak bylo pisane Serwis zabija cenami :P Trzeba pytac u sprzedawcow z samochodami na czesci...

biedrzyk
[Usunięty]

Wysłany: 26-09-2007, 23:02   

mam do sprzedania światło i ramkę... cena do ugadania
chętni pisać na priva

Odpowiedz do tematu