|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć? |
Autor |
Wiadomość |
Cysio_Colt [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 16:19 [ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć?
|
|
|
Witam,
Mam Colcika od ponad roku i od tamtej pory probuję kupić tylne światło przeciwmgielne (kupiłem z już stłuczonym). Próbowałem w rozmaitych sklepach, hurtowniach, w centrali Mitsubishi i nigdzie nie mogę tego dostać. Raz tylko widziałem, jak ktoś wystawił na allegro, ale zażyczył sobie 90pln (!) za głupie dwa kawałki plastiku...
Dlatego chciałbym spytać, czy któryś z Szanownych Forumowiczów niema przypadkiem takowego w zapasie i nie chciałby się go pozbyć za rozsądną kwotę?
Z góry dzięki.
PS. Interesuje mnie całe światło, tzn. nie sama czerwona szybka, bo tylna część też jest połamana. |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 21:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
polls
Forumowicz

Auto: Colt CA1A 1.3 12V
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2006 Posty: 43 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-08-2007, 17:03
|
|
|
Witam ja kupiłem na allegro miesiąc temu 50pln. Zagadałem do któregoś ze sprzedawców który oferowal colta na części, inaczej nie znajdziesz nikt nie wystawia samej lampy |
_________________ Colt CA0 |
|
|
|
 |
Cysio_Colt [Usunięty]
|
Wysłany: 20-08-2007, 14:48
|
|
|
Już do kilku takich pisałem, ale żaden się nie odezwał...
Ale dzięki, będę jeszcze próbował.
Pozdro |
|
|
|
 |
markus78 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 13:27
|
|
|
Cysio, miałem dokładnie ten sam problem. Wiesz ile zawołali za lampę w ASO? 360pln
Dałem sobie spokój z szukaniem seryjniaka i zamontowałem przeciwmgielne z poczciwego 126p. Pasuje prawie idealnie, trzeba tylko założyć uszczelkę dookoła (choć nie jest to wymagane). |
|
|
|
 |
Dugass [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2007, 15:38
|
|
|
elo,
Jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany światłem, to moge zaproponować swoje z mojego colta. Będe je usuwał. Najchetniej zamieniłbym je na przekaźnik do wentylatora, gdyż brakuje mi takowego. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-08-2007, 19:53
|
|
|
2 dni temu na allegro widzialem niebieskiego colta na czesci. Do sprzedania byl caly tylni zderzak z takim swiatlem. wszystko za 60 zl. mysle ze to jednak nie najgorsza cena. |
|
|
|
 |
Cysio_Colt [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2007, 20:16
|
|
|
Dzięki Panowie,
Wygląda na to, że Dugass może mi pomóc (btw wysłałem Ci maila).
Niestety tego przekaźnika nie będę miał na wymianę...
Co do tego ASO, to nieźle się liczą
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 23-08-2007, 14:52
|
|
|
Lampa ta to naprawde wyzwanie ja jakis czas temu kupilem swoja za 100pln na Allegro i zadowolonyjetsem bo tak jak bylo pisane Serwis zabija cenami Trzeba pytac u sprzedawcow z samochodami na czesci... |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2007, 23:02
|
|
|
mam do sprzedania światło i ramkę... cena do ugadania