|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
licznik kilometrów do przejechania |
Autor |
Wiadomość |
brenik11
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2010, 16:59 licznik kilometrów do przejechania
|
|
|
Witam mam pytanie czy można jakoś skasować kilometry jakie zostały do przejechania. Kupiłem MSS 1,9 did 2002r zatankowałem do pełna pokazało mi że mogę przejechać jakieś 800 km w czasie jazdy zasięg się zmniejszał ale zaczymał się na ok 550km dziś zapaliła mi się rezerwa a komputer dalej pokazuje 520 km. Zatankowałem 10 l ale nic się nie zmieniło jaka może być tego przyczyna. Przed moim pierwszym tankowaniem na rezerwie zasięg był 20 km. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 11-11-2010, 17:07
|
|
|
Zatankuj większą ilość paliwa niż 10 litrów a najlepiej tankuj do pełna, wtedy licznik km do przejechania się "odświeża".
Mam nadzieję, że to jakiś przypadek, że "zaczymał się" u Ciebie na 550 km. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|