|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] listwa nad szybą |
Autor |
Wiadomość |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2007, 21:46 [CA4A 1.6] listwa nad szybą
|
|
|
czy można zdjąć listwe nad przednią szybą bez wyciągania szyby?
pojawiły się małe burchelki i chce je usunąć a nie wiem czy jak nie wyciągnę listwy to nie bedzie problemu z cieknącą szybą później... |
|
|
|
 |
Don_Be [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 15:28
|
|
|
A Ja potrzebuje taką listwe co idzie dookoła szyby przedniej nie wiecie może gdzie mogę taką listwe dostac? |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 16:07 Re: listwa nad szybą
|
|
|
biedrzyk napisał/a: | czy można zdjąć listwe nad przednią szybą bez wyciągania szyby?
pojawiły się małe burchelki i chce je usunąć a nie wiem czy jak nie wyciągnę listwy to nie bedzie problemu z cieknącą szybą później... | Można. Problemu być nie powinno, bo szyba jest klejona silikonem.
Don_Be napisał/a: | A Ja potrzebuje taką listwe co idzie dookoła szyby przedniej nie wiecie może gdzie mogę taką listwe dostac? | Nie ma czegoś takiego. Na górze jest jedna listwa, na dole podszybie, a na obu bokach listwa biegnąca od dołu szyby aż do końca dachu. |
|
|
|
 |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2007, 19:00
|
|
|
listwe na początku postanowiłem nagrzać nagrzewarką ale był to głupi pomysł bo strasznie się powyginała od temperatury... ogólnie udało mi się ją wyjąć ale... się pogięła :/ na chama ją ciągnąłem i może dlatego ale... może jakoś ją wkleje spowrotem na silikon |
|
|
|
 |
|
|