|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] osłona przegubu |
Autor |
Wiadomość |
MAłY
Forumowicz MAŁY
Auto: carisma 1.9 TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 240 Skąd: Bierutów
|
Wysłany: 01-10-2007, 13:51 [Cari 1.9TD] osłona przegubu
|
|
|
mam takie pytanko, czy wymieniał ktoś w swojej cari 1.9TD osłone przegubu wewnętrzenego od strony pasazera?
Gdzie taką osłonę moge dostac? w sklepach rozkładaja ręce bo nie tego w zadnym katalogu. Może zna któryś z Was wymiary jakie powinna miec ta osłona lub namiary, gdzie moge to kupic.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam, Seba |
|
|
|
 |
Amadeus [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 07:58
|
|
|
Z tego co sie orientuje to osłony te nie są skatalogowane w katalogu zamienników. Dzwoń do Japaneze on ci pomoże, radzę tylko wcześniej zmierzyć średnicę półosi. U mnie ona wynosi 25,8 mm. Mam Cari 1,6 z 98 roku więc ze skrzynią renault i takie osłony pasują. Poszukaj w http://ekatalog.intercars.com.pl/ ale pod marką Renault. |
|
|
|
 |
MAłY
Forumowicz MAŁY
Auto: carisma 1.9 TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 240 Skąd: Bierutów
|
Wysłany: 02-10-2007, 08:27
|
|
|
dzięki kolego. średnica półosi u mnie tez ma tyle co u Ciebie i mysle ze coś dobiore z katalogu ,który zapodałes. musze jeszcze zmierzyc srednice na przegubie. A do Japaneze dzwoniłem kilka razy i nie miał tej osłony.
jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|