|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2.0 TD.. mam pare pytań... pomoze ktos...?? |
Autor |
Wiadomość |
xman17 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 15:50 Galant 2.0 TD.. mam pare pytań... pomoze ktos...??
|
|
|
witam. jestem tutaj od dzisiaj... ja nie mam galanta osobiscie... ma go moj kumpel... wczesniej jezdzil nim moj wujek.. rocznik to 93 i motor to tak jak w tytule 2.0 TD... autko ma 4x el szyby, el lustra i el. szyberdach... wspoma, itp...
ale jest pare wad ktore chcialem pomoc koledze naprawic...
powiedzmy ze mowmy ze ja mam to auto to tak bedzie szybciej i prosciej...
1. jest taki guziczek do wlacza obieg powietrza z zewnatrz i tylko wewnatrz auta (centralna konsola nad przelcznikami nadmuchu) i jest taki myk ze jak sie wylaczy obieg powietrza w srodku to cos stuka w okolicy schowka przed pasazerem tak jakby cos kolo komputera...
2. jezeli sie wcisnie stop to nie dziala lampa z prawej strony
3. klaksonu nie ma (bezpiecznik caly)
4. lusterko od strony pasazera nie dziala tylko troszke sie odgina
jak narazie tylko tyle.... moze mi ktos pomoc? bo auto ladne i szkoda zeby poszlo do jakiegos kolesia co nie bedzie dbal o nie... a kumpel spokojnie jezdzi... i szanuje je... przebieg to 168 tys km... czekam na odp. pozdr, Grzesiek
p.s. i Witam Wszystkich
aha i jezeli ktos moze to poprosze o spis bezpiecznikow po polsku... lub o instrucje obslugi do galanta... na maila... moj mail to klama810@wp.pl
a koledze pomagam.... bo on nie ma neta... pozdr |
|
|
|
 |
|
|