|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy to ktos z Was (nas)...? |
Autor |
Wiadomość |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2007, 19:36 Czy to ktos z Was (nas)...?
|
|
|
Witam.
Czy przypadkiem ktos z forumowych posiadaczy 3000 GT w kolorze czerwonym, z rejestracja "PKE ...." nie byl dzisiaj we Wrocku na zakupach??
Takowego mitsu bowiem widzialem na parkingu jednego z centrow handlowych i prezentowal sie okazale. Na tyle, ze uwiecznilem go na fotce wraz z kawalkiem mojej malo sportowej carismy...;)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2007, 16:01
|
|
|
Dzisiaj 18.11.2007 ok godz. 15 w Krakowie wyjeżdżał ze stacji Statoil niedaleko os. Dywizjonu 303 czarny 3000GT na pięknych felgach , nie zdążyłem zauważyć czy VR-4 , podjechałem obok pomachałem , potem rozstaliśmy się. Blacha KOL. Czy to moje niedoszłe VR-4 które chciałem kupić w Krakowie ??? Chcę się nim chociaż przejechać ! Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|