|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gal-erka na gaz |
Autor |
Wiadomość |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2007, 17:58 Gal-erka na gaz
|
|
|
dzis odebralem autko z warsztatu ! zobaczymy co i jak...mam nadzieje ze dobrze !!!
zdecydowalem sie na instalke Landi Renzo koszt z przedluzka do wlewu paliwa butla na 45 l gazu(wystaje delikatnie nad podloge_ale to sie zmieni po odpowiedniej zabudowie pod plyta bagaznika ! ) 4650,- w dobrym warsztacie
propozycje mialem na 3700 ale
po 1 nieznana instalka
po 2 troszke skladana
po 3 warsztat nie budzi zaufania choc ludzie chwala sobie to co tam zaloza !!
(mialem juz przygody po oszczednosciach na warsztacie z poprzednim autem dlatego wolalem odpuscic !)
moze jak znajde czas zrobie jakies foty i wkleje... |
|
|
|
 |
Tomas79 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2007, 23:08
|
|
|
Myśle ze 1000 przepłaciłes, STAG300 jest ok, wlew w klapce benzyny to na dzien dzisiejszy std
Stag300 jest naprawde dobry!
Pozdro! |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2007, 22:27
|
|
|
moze i tak ale z poprzednim autem mialem problemy bo wzialem najtanszy zaklad !!! i co 2 3 dzien musialem ich odwiedzac bo zle zalozyli wyregulowali i jak ogolnie sie okazalo spartolili robote !!! prad na wtryskach skladana instalka bledy w sterowniku silnika itd mialem do nich kilkanascie km a musialem zostawiac czasem auto bo niby probowali cos z tym zrobic i udawalo sie im na jeden dzien pozniej kicha znowu...
teraz wrazie w mam warsztat 500 m od domu i kumpla ktory mi zakladal
niestety staga nie mieli w swej ofercie padla jedynie propozycja princea za ponad 5.5tys
[ Dodano: 02-09-2007, 22:29 ]
teraz furka chodzi jak dieselek 2.5 nawet ma to swoj urok (klekoczace wtryski gazu) spalanie wyszlo na poziomie niecale 12 l przy deptaniu 100/150 km/h z wyprzedzaniem bez klimy ale czasem na tiptroniku |
|
|
|
 |
|
|