Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Rozrząd
Autor Wiadomość
Junior
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2007, 22:32   [1G 90-94] Rozrząd

Witam posiada ktoś schematy jak wymienić rozrząd w Elipsie 1g?? jeśli tak to prosiłbym o przesłanie tych schematów na maila lub podanie jakiegoś linku
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 12-09-2007, 20:16, w całości zmieniany 1 raz  

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2007, 02:08   

poszukaj dobrze na forum gdzieś tu widziałem linki do tych opisów

SAMAEL
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2007, 23:34   

http://www.vfaq.com/mods/timingbelt-1G.html

podziekujesz jak wymienisz :P

Misiooo 
Forumowicz

Auto: Mondeo kombi '08
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-10-2007, 10:52   

Witam !!!
Mam takie pytanko chce wymienić rozrząd w Eclipsie 1g 4g63 wersja amerykańska, czy części są takie same jak dla normalnej wersji Eclipse.
co sądzicie o tym zestawie http://moto.allegro.pl/it...99_gst_gsx.html
Pozdro
L200 '08 -- służbowy
Mondeo kombi '08 - na czas wózków i pieluch :)

lelo
[Usunięty]

Wysłany: 09-10-2007, 18:43   

moim zdaniem troche drogi ten na allegro pasek z contiego nowy koszluje z jakies 100 do walka balansujacego z 50 zl nie znam ceny rolek ale jak chcesz srawdze

kiepuczi 
Forumowicz

Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Wysłany: 09-10-2007, 19:35   

ja jestem sprzedawca tego zestawu, i jak ktos mi mowi ze ten zestaw jest drogi, to moge zapropononowac cos" tanszego " orginalny pasek Mitsubishi za 240 PLN.
Tu nie ma co oszczedzac na rozrzadzie, co zyskasz zakladajac najtanszy pasek na rynku. Moze ci sie uda pzrejezdzic kilka lat a moze dolaczysz do licznego grona tych co zerwali rozrzad w tym samochodzie.
ten zestaw zawiera orginalny napinacz rozrzadu Mitsubishi ( cena oddzielnie to 450 PLN) rolki Gates, oraz oba paski Gates produkowny w USA nie w azji jak popularny w polsce zamiennik Mitsuboshi.Nie odbiegajac jakoscia od OEM.
ten zestaw z orginalnym paskiem rozrzadu kosztowal by 950, istnieje taka opcja dla zainteresowanych.
poza Allegro moge ten sam zestaw sprzedac za 850 PLn +wysylka. zapraszam na PM, GG 4199927

lelo
[Usunięty]

Wysłany: 09-10-2007, 21:55   

jak continental to jest lipa firma to kepuczi ja nie mam wiecej pytan:):):):)

kiepuczi 
Forumowicz

Wysłany: 09-10-2007, 22:38   

jakos nie przekonales mnie, wole Gates, NAPPA, czy goodyear. gates jest jedyna firma co produkuje paski dla Chryslera. seryjne paski do Dogow, Eclipse z silnikiem 420A , jeep`ow to wlasnie Gates sa. gates zakladaja rownie tak samo czesto uzytkownicy DSM w usa jak orginalne mitsubishi.
cenowo rozbierznosc miedzy paskiem continental a gates wynosi 100%. ja sciagajac czesci kieruje sie umiarkowana cena ale stawiam na jakosc i tym sposobem mam duze grono klentow na wszystkich forach Mitsubishi i eclipse. Moi klijenci ufaja ze to co sprzedaje jest sprawdzone i dobre. kierujac sie specyfika rynku polskiego nie oferuje np wogole na allegro orginalnych paskow Mitsubishi. Bo po takie siegaja klenci ktorzy wiedza czego chca i niemusze sie reklamowac. kto nie che nie kupuje.

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 10-10-2007, 17:31   

a masz moze gdzies w magazynku taki zestawik do 1g bez turbo z silniczkiem 2.0

Pierscienie+ uszczelki (pod glowice uszczelniacze itd to co jest potrzebne do kapitalki) i ewentualnie panewki ;)

lelo
[Usunięty]

Wysłany: 10-10-2007, 17:45   

kiepuczi poczytaj sobie troszke o firma a jesli chodzi o goodyeara tez moge zalatwic koszt podobny jak z continentala :)

kiepuczi 
Forumowicz

Wysłany: 10-10-2007, 18:42   

aurii: jak interesuja cie jakies czesci to napisz do mnie na PM. bo nie wszystko jest pod reka, wikszosc trzeba zamawiac.

Odpowiedz do tematu