|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sterownik centralnego zamka i sterowanie szybami |
Autor |
Wiadomość |
Lukas_83 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 09:33 Sterownik centralnego zamka i sterowanie szybami
|
|
|
Macie może pomysł gdzie w Cari td znajduje się sterownik zamaka centralnego, chcę podłączyć alarm (wczesniej go nie było a szkoda by było autka ) i jeszcze jedno pytanie sterowaniem szyb zajmują się tylko przełączniki czy jakiś blok przekaźników, jak blok to gdzie się znajduje. |
|
|
|
 |
stanley04 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 22:29
|
|
|
Nie wiem jak to jest w 1.9TD,bo w 1.8 sohc 96r sterownik centralnego zamka znajduje się w kabinie pod kierownicą na wysokości lewego kolana kierowcy{po odkręceniu plastykowej osłony 4wkręty+2zatrzaski}.Jest tam taki czarny "przekaznik" -ten u góry po lewej stronie na panelu.
Co do sterowania szyb to nie wiem...!,sam bym chciał wiedziec? |
|
|
|
 |
Lukas_83 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 22:53
|
|
|
dzięki już myślałem, że będę musiał rozebrać pół autka, jak doszukam się czegoś o szybkach dam znać. |
|
|
|
 |
|
|