|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Podświetlenie wskaźników i panela. |
Autor |
Wiadomość |
rafamalk [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 12:38 [CA4A 1.6] Podświetlenie wskaźników i panela.
|
|
|
Witam
Panowie, pomóżcie. Już od miesiąća próbuję dojść dlaczego znikło mi podświetlenie wskaźników i panelu. Działało i pewnego wieczora znikło. Powymieniałem wszystkie żaróweczki we wskaźnikach bo tamte jakieś takie osmolone były i nadal to samo. Podświetlenia jak nie było tak nie ma.
To nie problem bezpieczników, bo te sprawdzałem z 10 razy, a poza tym podświetlenie jest na tym samym bezpieczniku to biber od świateł, albo oświetlenie wnętrza, a obydwa działają.
Już nie wiem co to może być. Pomocy!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pawel129 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 12:57
|
|
|
Sprawdź regulator jasności podświetlenia, masz go po lewej stronie kierownicy między nadmuchem a głośnikiem. Jesli go wypniesz całe podswietlenie znika, może to tu problem - zepsuł Ci się albo rozpiął. |
|
|
|
 |
rafamalk [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 14:02
|
|
|
Raczej się nie rozpiął, ale czy się zepsuł? Co może się popsuć w takiej pierdółce?
Niemniej jednak sprawdzę go.
Może jeszcze jakies inne pomysły? |
|
|
|
 |
|
|