Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA4A 1.6] Podświetlenie wskaźników i panela.
Autor Wiadomość
rafamalk
[Usunięty]

Wysłany: 14-10-2007, 12:38   [CA4A 1.6] Podświetlenie wskaźników i panela.

Witam

Panowie, pomóżcie. Już od miesiąća próbuję dojść dlaczego znikło mi podświetlenie wskaźników i panelu. Działało i pewnego wieczora znikło. Powymieniałem wszystkie żaróweczki we wskaźnikach bo tamte jakieś takie osmolone były i nadal to samo. Podświetlenia jak nie było tak nie ma.

To nie problem bezpieczników, bo te sprawdzałem z 10 razy, a poza tym podświetlenie jest na tym samym bezpieczniku to biber od świateł, albo oświetlenie wnętrza, a obydwa działają.

Już nie wiem co to może być. Pomocy!

Pozdrawiam

pawel129
[Usunięty]

Wysłany: 14-10-2007, 12:57   

Sprawdź regulator jasności podświetlenia, masz go po lewej stronie kierownicy między nadmuchem a głośnikiem. Jesli go wypniesz całe podswietlenie znika, może to tu problem - zepsuł Ci się albo rozpiął.

rafamalk
[Usunięty]

Wysłany: 14-10-2007, 14:02   

Raczej się nie rozpiął, ale czy się zepsuł? Co może się popsuć w takiej pierdółce?

Niemniej jednak sprawdzę go.

Może jeszcze jakies inne pomysły?

Odpowiedz do tematu