|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 13-06-2007, 14:45 |
[CK1A 1.3] czy jest możliwa przeróbka lancera z 98 r. |
Autor |
Wiadomość |
ramzes008 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2007, 12:14 [CK1A 1.3] czy jest możliwa przeróbka lancera z 98 r.
|
|
|
prosze o odpowiedz konkretnie chodzi o wymiane przedniego zderzaka już na nowy np. z lancera evo? czy jest to możliwe ? |
Ostatnio zmieniony przez akbi 13-06-2007, 14:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2007, 14:27
|
|
|
mozliwosc napewno jest ale cena takiego zabiegu napewno jest kosztowna,był taki koles co całego takiego lancera z silnikiem 1,3 przerobił na evo poprostu stwozył takom replike nawet niedawno ten lancer był na sprzedaz za 30 tys |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2007, 15:18 Re: mam pytanie czy jest możliwa przeróbka lancera z 98 r.
|
|
|
ramzes008 napisał/a: | prosze o odpowiedz konkretnie chodzi o wymiane przedniego zderzaka już na nowy np. z lancera evo? czy jest to możliwe ? |
Jeżeli myślisz o tym że po prostu przełożysz zderzaki to odpowiedź brzmi - nie da rady.
Żeby wszystko pasowało trzeba by było "rzeźbić"... |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2007, 18:21
|
|
|
pewnie że możesz nawet by można byłoby zamówić, ja osobiście mam jeden w zapasie od evo IV, i taki jestem jeszcze wstanie załatwić. |
|
|
|
 |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2007, 15:57
|
|
|
wolf, Wysłany: 19-08-2007, 18:21
pewnie że możesz nawet by można byłoby zamówić, ja osobiście mam jeden w zapasie od evo IV, i taki jestem jeszcze wstanie załatwić. jest jescze taka mozliwosc abys zamowil przedni zderzak??ktory by pasowal do lancera v??? |
|
|
|
 |
|
|