|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
mechanik silnik pajero |
Autor |
Wiadomość |
ogono
Mitsumaniak
Auto: pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2010, 15:57 mechanik silnik pajero
|
|
|
witam!!!
mam problem z pajero a dokladniej z malym wyciekiem oleju z silnika... przekopalem forum i znalazlem firme : AutoArs na Krakowskiej czy warto tam jechac i zrobia mi to porzadnie i cena bedzie adekwatna do wlozonej pracy?? moze kogos innego polecicie...
wymienialem pare dni temu oleje i powstal ten wyciek wydaje mi sie ze uszczelka gdzies poszla..
prosze o pomoc.
pozdrawiam
Karol
aa i chodzi mi tez o to zeby mechanicy nie mieli pierwszy raz doczyniania z takim autem;) i sie uczyli na moim silniku...
[ Dodano: 24-01-2010, 18:02 ]
to jak to jest nikt nie moze polecic jakiegos mechanika kumatego w szczecinie ktory nie zdziera i silnik zrobi:) widze ze ktos czyta posty a odzewu ) |
|
|
|
 |
kijanka1
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero Sport
|
Wysłany: 28-01-2010, 22:44
|
|
|
Auto Ars nie polecam . Robili moje Pajero i nie dość że zdarli ze mnie za wymiane klocków hamulcowych , to jeszcze spaprali coś przy wymianie.
Szczerze nie polecam |
|
|
|
 |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
|
Wysłany: 29-01-2010, 10:47
|
|
|
ogono, zakład polecany w temacie o warsztatach. Było u nich kilka osób - wszyscy zadowoleni z cen i usług.
Autonaprawa
70-210
Szczecin,
Świętopełka 5/6
woj. Zachodniopomorskie, pow. Szczecin, gm. Szczecin
Branża: Samochody - stacje obsługi, mechanicy
Tel/fax: 91 434 55 36 |
_________________ Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego,
2. ...
Ogarniam prawy ALT |
|