Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] witam i mam pytanko , da sie eclipsa tak przerobi
Autor Wiadomość
kscman
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2007, 20:27   [1G 90-94] witam i mam pytanko , da sie eclipsa tak przerobi

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3641787

wiem ze eagle maja zwykle , to jest eagle?

jest wogule opcja przerobic zwyklego clipsa na taki z przodu jak w linku ?

heja;)

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 11:26   

to jest eclipse w wersji usa...

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 15:17   

tak wiem, ale czy majac zwyklego japonczyka 2.0 mozna go przerobic aby przod byl taki jak ten usa ?
kupujac swiatla, blotniki, maske
i co jeszcze jak cos ??

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 15:41   

chyba to nie takie proste... przynajmniej tak mi sie wydaje... pas rpzedni chyba jest nawet inny... szyba czolowa z tego co pamietam chyba sie nawet rozni...

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 11:04   

a teraz inne pytanko, duże są roznice miedzy Talonem a eclipsem ? czy tylko wyglądowo??
tzn majac talona ide do JC auto i kupuje wszystko do zwyklego 4G63 , albo mowie ze wachacze czy cos do eclipsa i wszystko pasi? czy nie jest tak rózowo??

jaka są podstawowe róznice??

ps. są wogule czarne talony ?

i 2 kwestia gdzie mozna kupic takie lampy tylne jak te w linkach?

http://www.tech-dom.info/1g/katalog1/17.jpg
http://www.tech-dom.info/1g/katalog1/8.jpg
http://www.tech-dom.info/1g/katalog1/21.jpg

dzieki za obie odp:)

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 12:05   

takie lampy zalatwi Ci MCGyver... tylko dlaczego zmieniasz juz lampy nie majac samochodu?

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 14:51   

chodzi o to że;
w poniedziałek przyjezdza kupiec po galanta i jak go kupi to jade kupic celice lub 200sx

a jak go nie kupi ( co jest pewniejsze) to na 1000% jade po eclipsa i chcialbym wiedziec wszystko wczesniej , takze sie dopytuje

dzieki za pomoc,

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 15:22   

Kupuj 200nx !!!! koniecznie 1.8 turbo!!!! Eclipse to poprostu imitacja samochodu;))))

Wogole po kupnie eclips zaluje jak cholera ze go kupilem nie chodzi mi o kwestie mechaniczna bo akurat trafilem na zdrowy egzemplaz a co bylo do zrobienia to zrobile i jest git Poprostu te auto jest za ciezkie , za duze, silnik jest fajny ale mi totalnie nie odpowiada taka charakterystyka jednostki napedowej , prowadzi sie mizernie (najgorzej z tych samochodow co mialem do tej pory) a zawieszenie mam w super stanie nie ma luzow itd..!!!!!!

Daje sobie jeszcze kilka dni i sprzedaje ten samochod w poszukiwaniu czegos co mi przypasuje!!!!!! Poprostu jak jezdze tym autem to sie mecze!!!!!!! A nie wiem jak zalatwic sprawe bo auto dopieor zarejstwowalem i nie chce placic w urzedzie podatku za wzbogacenie!!!!!

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 15:25   

ale chodzi o to ze jak nie sprzedam gala to mam tylko 4k. i za to nie kupie 200sx,
i wtedy kupuje clipsa z uszkodzonym silnikiem i wkladam swoj, i po kosztach mam auto lepsze,

a jak sprzedam swoje auto to oczywiscie ze 200sx 1.8 turbo nic innego :)

HouseM 
Mitsumaniak
Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-10-2007, 10:59   

Nie jestem pewien czy taki swap będzie możliwy.
A co do twojego pytania z pierwszego postu to te LAMPY to nie jest przeróbka. Eclips 1G po liftingowy miał właśnie takie lampy i w zasadzie tylko tym przodem różnił się od zwykłego 1G. W europie praktyczni nie do kupienia bo produkowany był bardzo krótko bo nie mieli na niego zbytu i wtedy wprowadzili 2G.

kscman
[Usunięty]

Wysłany: 21-10-2007, 14:02   

ale jaki swap?(swap dla mnie to jak sie na inny silnik zmienia jest):)):))
przeciez w eclipsach i galantach gti jest ten sam silnik i skrzynia wiec w czym problem?
kumpel zrobil odwrotnie z clipsa do gala wlozyl i lajtt

Odpowiedz do tematu