[1G 90-94] witam i mam pytanko , da sie eclipsa tak przerobi |
Autor |
Wiadomość |
kscman [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2007, 20:27 [1G 90-94] witam i mam pytanko , da sie eclipsa tak przerobi
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3641787
wiem ze eagle maja zwykle , to jest eagle?
jest wogule opcja przerobic zwyklego clipsa na taki z przodu jak w linku ?
heja;) |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 11:26
|
|
|
to jest eclipse w wersji usa... |
|
|
|
 |
kscman [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 15:17
|
|
|
tak wiem, ale czy majac zwyklego japonczyka 2.0 mozna go przerobic aby przod byl taki jak ten usa ?
kupujac swiatla, blotniki, maske
i co jeszcze jak cos ?? |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 15:41
|
|
|
chyba to nie takie proste... przynajmniej tak mi sie wydaje... pas rpzedni chyba jest nawet inny... szyba czolowa z tego co pamietam chyba sie nawet rozni... |
|
|
|
 |
kscman [Usunięty]
|
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 12:05
|
|
|
takie lampy zalatwi Ci MCGyver... tylko dlaczego zmieniasz juz lampy nie majac samochodu? |
|
|
|
 |
kscman [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 14:51
|
|
|
chodzi o to że;
w poniedziałek przyjezdza kupiec po galanta i jak go kupi to jade kupic celice lub 200sx
a jak go nie kupi ( co jest pewniejsze) to na 1000% jade po eclipsa i chcialbym wiedziec wszystko wczesniej , takze sie dopytuje
dzieki za pomoc, |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 15:22
|
|
|
Kupuj 200nx !!!! koniecznie 1.8 turbo!!!! Eclipse to poprostu imitacja samochodu;))))
Wogole po kupnie eclips zaluje jak cholera ze go kupilem nie chodzi mi o kwestie mechaniczna bo akurat trafilem na zdrowy egzemplaz a co bylo do zrobienia to zrobile i jest git Poprostu te auto jest za ciezkie , za duze, silnik jest fajny ale mi totalnie nie odpowiada taka charakterystyka jednostki napedowej , prowadzi sie mizernie (najgorzej z tych samochodow co mialem do tej pory) a zawieszenie mam w super stanie nie ma luzow itd..!!!!!!
Daje sobie jeszcze kilka dni i sprzedaje ten samochod w poszukiwaniu czegos co mi przypasuje!!!!!! Poprostu jak jezdze tym autem to sie mecze!!!!!!! A nie wiem jak zalatwic sprawe bo auto dopieor zarejstwowalem i nie chce placic w urzedzie podatku za wzbogacenie!!!!! |
|
|
|
 |
kscman [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 15:25
|
|
|
ale chodzi o to ze jak nie sprzedam gala to mam tylko 4k. i za to nie kupie 200sx,
i wtedy kupuje clipsa z uszkodzonym silnikiem i wkladam swoj, i po kosztach mam auto lepsze,
a jak sprzedam swoje auto to oczywiscie ze 200sx 1.8 turbo nic innego |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 21-10-2007, 10:59
|
|
|
Nie jestem pewien czy taki swap będzie możliwy.
A co do twojego pytania z pierwszego postu to te LAMPY to nie jest przeróbka. Eclips 1G po liftingowy miał właśnie takie lampy i w zasadzie tylko tym przodem różnił się od zwykłego 1G. W europie praktyczni nie do kupienia bo produkowany był bardzo krótko bo nie mieli na niego zbytu i wtedy wprowadzili 2G. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
kscman [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 14:02
|
|
|
ale jaki swap?(swap dla mnie to jak sie na inny silnik zmienia jest):)):))
przeciez w eclipsach i galantach gti jest ten sam silnik i skrzynia wiec w czym problem?
kumpel zrobil odwrotnie z clipsa do gala wlozyl i lajtt |
|
|
|
 |
|