|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-10-2007, 11:46 |
[E1x 84-87] schematy w galnancie 1.8tdi |
Autor |
Wiadomość |
ravstah [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2007, 02:04 [E1x 84-87] schematy w galnancie 1.8tdi
|
|
|
mam problem, sprawilem sobie galanta 87 rok 1.8tdi i strasznie mi kopci, a poza tym mam pelno mostkow w elektryce i co chwile cos siada, tak wiec teraz nie mam swiatel mijania a jak mam mijania to nie mam stopu ma ktos moze schemat instalaci elektrycznej do mojego galancika, albo cokolwiek co by sie przydalo do naprawy tego samochodu. pozdrawiam |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 01-10-2007, 21:30
|
|
|
Witaj. Posiadam schemat elektryczny do tegoż Gala Podaj mi na PW swój adres e-mail, to Ci wyślę |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
ravstah [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2007, 19:49
|
|
|
witaj!!
przepraszam ze tak pozno, moj adres ravstah@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Darvin [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 13:56
|
|
|
Witam!
Właśnie zakupiłem M G 1,8 TD 91 i mam problem z elektryką cały czas wycieka mi gdzieś podobno 3,5 A mimo że samochód stoi. Dzielni mechanicy nie wiedzą co i dlaczego to powoduje. Więc jeśli jest opcja na przesłanie schematu elektryki to będę bardzo wdzięczny bo pomoże mi to poszukać problemu na własną rękę.
Z góry dzięki.
Mój mail to mangerman@gmail.com |
|
|
|
 |
|
|