|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Opadający Zamek |
Autor |
Wiadomość |
Kistek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2007, 13:04 [Cari 1.9TD] Opadający Zamek
|
|
|
czy w miejscu gdzie pokazałem czerwoną strzałką powinna być jakaś sprężyna lub coś innego gdyż po otwarciu drzwi zamek w tych drzwiach sam opada i się zamyka
 |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 28-10-2007, 14:20
|
|
|
Kistek, zmuszasz ludzi aby rozebrali tapicere i sprawdzili watpie aby ktoś to spamietał ... na twoim miejscy rozebrał bym drzwi po drugiej stronie i sam sprawdził ...pozdrawiam |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
Kistek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2007, 14:27
|
|
|
Myślałem że może ktoś tak z głowy sobie przypomni, nie wiem czy to nie będzie też kwestia ustawienia popychaczy do zamka |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 28-10-2007, 14:35
|
|
|
sprawdz...jesli tam bedzie jakas sprezynka to masz problem z głowy jesli nie to wg. mnie wina tkwi w siłowniku tym czarnym na fotce...mam taki wiec bede mogł ci go odsprzedac...pozdrawiam |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
kris 78 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 12:14
|
|
|
Witam. w tym miejscu musi być sprężynka, miałem to samo co opisałeś, ale przez niewiedze zkatowałem siłownik. |
|
|
|
 |
|
|