|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] wskazówka od obrotomierza wariuje po całości!! |
Autor |
Wiadomość |
KaRoLaS [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2007, 00:00 [ALL] wskazówka od obrotomierza wariuje po całości!!
|
|
|
witamm...mam nietypowy problem.... moja wskazówka od obrotomierza wariuje, skacze podczas dodawania gazu....w sumie przy puszczeniu nogi z pedala i spadku obrotów silnika w miare powraca na swoje miejsce ale i tak spada wahając sie.... jak stoje to mam zero obrotów....wogole zachowuje sie to wszystko tak jakby ktos se pstrykal w wiszącą na nitce wskazóweczke ;/ o co tu może chodzić?? czego to może być wina??? ZAZNACZAM ŻE po pewnym czasie przechodzi jej i zaczyna normalnie pracować....czasami jest to 10 minut a czasami 3 godziny ! |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 14-11-2007, 00:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24318 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-11-2007, 16:11
|
|
|
sprobuj podmienic liczniki, bo to raczej pada obrotomierz
jak nie to, to moze ECU, bo to ono steruje obrotomierzem |
|
|
|
 |
|