Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.9TD] problemy z ukladem chlodzenia
Autor Wiadomość
gerrrero
[Usunięty]

Wysłany: 11-02-2008, 20:46   [Cari 1.9TD] problemy z ukladem chlodzenia

witam ja mam troche nie typowy problem a mianowicie mam cari 99 td po zakupie wymienilem rozrzad (komplet) nawet kowal mnie pytal czy pompe wody wymienic odpowiedzialem tak!!!! cieszylem sie autem 2 tyg szlak trafil glowice naprawa mnie kosztowala 2 kanty i co. kontrolowalem plyn ladnie chodzil ale plyn uciekal. zauwazylem ze kapie na asfalt okazalo sie ze pompa puscila bo byla stara jak to auto malo tego w papierach od kowali nie mialem wpisanej uslugi ze wymienili moj blad bo nie zwrocilem uwagi wymienilem pompe zalalem plyn no i teraz systematycznie musze wyplukiwac olej z ukadu ch wszystko bylo ok plyn juz lustro do czasu kiedy zaczol znowu ubywac tylko juz nie tak znacznie jak wczescniej zauwazylem ze jest koloru rudego, rdzawego na lustrze plynu w zbiorniku a wiec mam pytanie co to moze oznaczac bo szczerze mowiac mam juz dosc tego auta a zwlaszcza moja skarpeta oszczednosciowa pozdrawiam

Odpowiedz do tematu