|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Pomocy Panowie |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2007, 22:06 [CA4A 1.6] Pomocy Panowie
|
|
|
Witam Panowie!
Mam wielka prosbe.Poszukuje zuzytego amortyzatora prawego do Colta CA0.Mialem spotkanie z kraweznikiem.Wymienilem drążek kierowniczy końcówke drążka wachacz ale to nie wystarczylo-i wystawili mi diagnoze - krzywy amor ,wątpie zeby to byla wina zwrotnicy, moze sie w ogole skrzywic?to przeciez solidny kawałek metalu.
Kontunuujac temat nie moge zmienic na zimowki bo zbieznosci brak a zbieznosci nie ustawie dopóki nie wymienie amortyzatora.Sprawa u mnie wyglada tak ze mam wklady sportowe (same amory) które sa włozone do starego amortyzatora.Tazke nie potzebuje sprawnego amora moze byc zniszony zuzyty ale zeby byl prosty sam korpus.
Bede wdziczny za jakiek info
pozdrawiam!
bwr |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 28-11-2007, 15:37
|
|
|
Browar napisał/a: | wątpie zeby to byla wina zwrotnicy, moze sie w ogole skrzywic? | Może. W miejscu osadzenia końcówki drążka kierowniczego. |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2007, 17:11
|
|
|
Hugo napisał/a: | Może. W miejscu osadzenia końcówki drążka kierowniczego. |
Powaznie?