|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tylnia szyba naprawa |
Autor |
Wiadomość |
marckos [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 23:06 tylnia szyba naprawa
|
|
|
Wiecie może jak można samemu naprawić ścieżki tylnej szyby. Słyszałem o jakiś lakierach przewodzących ale czy ktoś kiedyś tego próbował ? . Może znacie jakiegoś fachowca w tej dziedzinie w Krakowie lub okolicach |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:36
|
|
|
na allegro sa odpowiednie kleje do kupienia. Naprawiałem tak i udało mi sie kilka ścieżek zrobić. Nic skomplikowanego. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-11-2007, 17:16
|
|
|
Ficu865 wyjaśnil że to nic skomplikowanego,trochę wiary w siebie, a napewno się uda. |
EA5W

|
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2007, 17:39
|
|
|
Kupić klej na Alllegro - czekać, martwić się czy wyjdzie - okropne, spokój ducha po wizycie szybex'ie - bezcenne, a za wszystko zapłacisz kartą...
Ja się nie przejmowałem i skierowałem swoje kroki do firmy zajmującej się szybami samochodowymi. Zrobią wszystko, nawet przerwane ścieżki, przykleją urwany konektor i to za naprawdę niewielkie pieniądze. Może nawet te same co koszt zakupu kleju z przesyłką. |
|
|
|
 |
|
|